استفاده از-تالارهای-پذیرایی-و-رستورانهای-شرکت-جاویدان-جهان-ص-1

به استحضار می‌رساند بر اساس تفاهم بعمل آمده فی مابین اداره کل امور رفاهی و شرکت جاویدان جهان صبا، مقرر گردید اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان گرامی دانشگاه از تالارهای پذیرایی، رستوران‌ها و همچنین تهیه غذا از مجموعه‌های شرکت که عناین و آدرس آنها در جدول آمده است، با شرایط ذیل برخوردار گردند:

نام تالار پذیرایی و رستوران

تالار پذیرایی راه آهن

فاز یک شهرک اکباتان، خیابان شهید حنانی، خیابان ورزش

باغ تالار قصر بهشت

چهار راه یافت آباد، میدان معلم، انتهای بلوار مدائن

تالار فرهنگیان منطقه ۵

اتوبان شهید ستاری، بلوار فردوس شرق، نبش خیابان ابراهیمی شمالی

تالار فرهنگیان منطقه ۳

میدان ونک، بالاتر از میرداماد، روبروی تالار ارکیده

۱- استفاده از کلیه خدمات مجموعه‌های شرکت برای میهمانی ها و مراسم با ارائه معرفی نامه، تا سقف ۳۰% تخفیف به ازای هر نفر از کل مبلغ صورتحساب نهایی شامل: غذا، نوشیدنی و سایر خوراکی‌ها می‌باشد. متقاضیان از پرداخت مبلغ ورودی مکان‌هایی نظیر سالن‌ها، اتاق عقد و پارکینگ معاف می‌باشند.

۲- همکاران محترم با ارائه کارت شناسایی دانشگاه می‌توانند از تخفیف ۵۰% برای خرید تا ۱۲ پرس غذا، از مجموعه رستوران‌های شرکت برخوردار گردند. در صورتی که تقاضا بیش از تعداد مذکور باشد، تخفیف به میزان ۲۰% محاسبه خواهد شد.

متقاضیان جهت استفاده از تخفیف بند یک، پس از هماهنگی با شماره تلفن‌های ۴۴۰۸۳۹۰۶و ۰۹۱۲۲۵۴۳۴۷۹ می‌توانند درخواست خود را جهت صدور معرفی نامه به این اداره کل ارسال نمایند. خواهشمند است ترتیبی اتخاذ فرمایید تا مراتب به نحو مقتضی به اطلاع همکاران محترم آن واحد رسانده شود.