بخشنامه ها و اطلاعیه ها

شماره بخشنامه:    155/255553

تاریخ:   1393/09/24

با سلام و احترام
به استحضار می رساند با پیگیری های به عمل آمده بر اساس قرارداد جدید با بانک تجارت ، وام 18 درصد 5 ساله مطابق اعتبار ماهیانه طبق سنوات گذشته از دی ماه 93 با رعایت شرایط ذیل به پرسنل رسمی، پیمانی، قراردادی، بازنشستگان و موظفین دانشگاه پرداخت خواهد شد:

1- با توجه به این که تعدادی از همکاران محترم دانشگاهی هنوز موفق به دریافت وام 5 ساله 92 نشده اند و متقاضی این وام هستند در اولویت اعطای وام جاری قراردارند و تا زمانی که این افراد از این وام استفاده نکرده اند از معرفی مجدد همکاران خودداری نمائید .
2-سقف وام پرداختی به اعضاء محترم هیات علمی و کارمندان گرامی 200 میلیون ریال می باشد که مشمولین دریافت وام مطابق سنوات گذشته و بر اساس میزان حقوق دریافتی طبق فرمول ذیل تعیین می شود.

توان = اقساط وام های قبلی - 75 درصد ضربدر کسورات قانونی - حکم کارگزینی

3- متقاضیان برای دریافت وام مذکور می بایست دو نفر ضامن رسمی یا پیمانی معرفی نمایند که صندوق بازنشستگی یکی از آنها صندوق بازنشستگی کشوری باشد . ضمنا" هر شخص می تواند حداکثر ضمانت 15 نفر را داشته باشد.
4- کارمندان قراردادی و موظفین نمی توانند به عنوان ضامن معرفی شوند.
خواهشمند است دستور فرمائید اسامی متقاضیان دریافت تسهیلات مذکور به همراه فرم تکمیل شده ، تصویر آخرین فیش حقوقی متقاضی و ضامنین ، شماره حساب فعال بانک تجارت ، تلفن ثابت و تلفن همراه را حداکثر تا پانزدهم هر ماه و مطابق با سهمیه ماهیانه از طریق مسئول محترم امور رفاهی و نامه رسمی امضاء شده توسط رئیس یا معاون اداری و مالی واحد به این مدیریت ارسال نمایند . ضمنا" مدارک متقاضیانی که بعد از تاریخ تعیین شده و یا ناقص ارسال گردد ترتیب اثر داده نمی شود و اعتبار آن دانشکده به سایر واحدها اختصاص می یابد.
لازم به ذکر است همکاران محترم دانشگاهی برای کسب اطلاعات بیشتر با استفاده از مرورگرهای فایرفاکس یا گوگل کروم به وب سایت اداره کل منابع انسانی و امور رفاهی به نشانی hrmw.ut.ac.ir بخش اداره وام مراجعه و یا با مسئول امور رفاهی واحد مربوطه هماهنگ و فرم جدید را تکمیل نمایند.