بخشنامه ها و اطلاعیه ها

شماره بخشنامه:    155/301801

تاریخ:  1393/11/11

باسلام و احترام

به استحضار می رساند؛ تقویم دوره های آموزشی سه ماهه پایانی سال جاری کارکنان دانشگاه، با هدف بهبود کارایی و سهولت دسترسی کارکنان محترم، بر پایه شیوه های نوین آموزش الکترونیکی (E-Learning) تدوین شده است و همکاران محترم می توانند (با توجه به فرآیند و شرایط و ضوابط یاد شده در این بخشنامه) به سامانه آموزش ضمن خدمت کارکنان به آدرس stm.ut.ac.ir مراجعه و ثبت نام نمایند.

خواهشمند است مراتب به نحو مناسب به اطلاع کلیه همکاران محترم آن واحد رسانده شود..

فرآیند ثبت نام در دوره های آموزشی :

1. انجام ثبت نام الکترونیکی از روز سه شنبه مورخ 14/11/93 لغایت پنجشنبه مورخ 16/11/93 از طریق سایت سامانه فراگیر آموزش ضمن خدمت stm.ut.ac.ir.

•کاربران می توانند، پس از ورود به سامانه، در ستون سمت راست بر روی درخواست دوره های آموزشی کلیک کرده و از طریق منوهای استاندارد شغلی و تقویم دوره های آموزشی، درخواست خود را ثبت نمایند.

2. تهیه لیست ثبت نام شدگان توسط مسئول ارزیابی عملکرد و آموزش کارکنان واحد برای دریافت تاییدیه مقام مافوق.

3. تایید ثبت نام در سامانه آموزش توسط مسئول ارزیابی عملکرد و آموزش کارکنان.

شرایط و ضوابط ثبت نام و شرکت در دوره های آموزشی :

1. با توجه به محدودیت ظرفیت دوره های آموزشی، اولویت با کارکنانی است که زودتر ثبت نام نموده و ثبت نام آنان تایید شده باشد.

2. با توجه به برگزاری الکترونیکی دوره ها، کلیه ی اطلاع رسانی در مورد دوره ها از طریق سامانه فراگیر آموزش ضمن خدمت صورت می گیرد و هر فرد موظف است، طبق برنامه اعلام شده در سایت در مورد درس ثبت نامی خود اقدام نماید.

3. تاخیر در شرکت در آزمون، غیبت محسوب می شود و از حضور داوطلب در آزمون، جلوگیری به عمل خوهد آمد.

4. کارکنان قراردادی، منوط به اینکه دوره های آموزشی جاری، مرتبط با کار آنان باشد با تایید مدیریت مربوطه، می توانند در این دوره ها شرکت نمایند.

5. شرکت در دوره های مشابه و تکراری ای که در پنج سال اخیر توسط کارکنان گذرانده شده باشد، ممنوع می باشد.  ضمناً امتیاز دوره های تکراری در ارزشیابی و ارتقا رتبه شغلی کارکنان، تنها یک بار محاسبه می شود.

6. همکاران پس از شرکت در دوره، موظف به تکمیل فرم ارزیابی دوره در سامانه می باشند.

7. در صورت تکمیل نشدن فرم ارزیابی دوره، گواهینامه صادر نخواهد شد.

8. گواهینامه آموزشی، به صورت الکترونیکی صادر و در سامانه آموزش برای هر فرد قرار خواهد گرفت.

9. فراگیران موظف هستند، قبل از شروع کلاس مورد نظر به آدرس سامانه آموزش ضمن خدمت  stm.ut.ac.ir، صفحه نخست ؛ کلاسهای آموزشی من مراجعه نمایند و از تایید دوره آموزشی ثبت نامی اطمینان حاصل نمایند.

10. اولویت ثبت نام در این دوره های آموزشی برای افرادی است که در سال جاری تا سقف 12 ساعت دوره آموزشی طی نکرده باشند.

11. انصراف از شرکت در دوره آموزشی تا ده روز قبل از برگزاری آزمون پذیرفته می شود.

12. غیبت شرکت کنندگان در آزمون پایان دوره به واحد معرفی کننده (محل خدمت) اعلام خواهد شد.

13. با توجه به اینکه برگزاری این دوره ها مستلزم صرف هزینه های زیادی می باشد و با هماهنگی های صورت گرفته، این دوره ها برای کارکنان دانشگاه به صورت رایگان برگزار می گردد؛ لذا سرانه هزینه برگزاری دوره و آزمون از حقوق افرادی که غیبت غیر موجه دارند، کسر می گردد.

تبصره 1 : در موارد ذیل و با اطلاع قبلی، غیبت موجه محسوب می شود :

الف - فوت یکی از بستگان درجه یک.

ب - بروز حادثه غیر قابل پیش بینی و مستند با دلایل کافی.

14.کلیه اطلاعیه های مربوط به دوره های آموزشی، فقط از طریق سامانه آموزش کارکنان انجام می شود و فراگیران محترم، می توانند سئوالات خود را در قسمت پرسش و پاسخ سایت ثبت نمایند.

دریافت تقویم آموزشی (با فرمت Pdf)