کیفیت غذاهای باشگاه دانشگاه را بطور کلی چگونه ارزیابی می کنید ؟ | | | | | |
|
کمیت غذاهای باشگاه دانشگاه را چگونه ارزیابی می کنید ؟ | | | | | |
|
افزایش تنوع غذاها و سرو غذاهای سنتی و محلی مانند آبگوشت ، کله جوش ، میرزاقاسمی و .... را چه میزان مطلوب می دانید ؟ | | | | | |
|
با سرو غذاهای سرد یا فست فود در باشگاه موافق هستید ؟ | | | | | |
|
ساعات سرو غذا از نظر شما مناسب است (11:30الی 14 برای همکاران دانشگاه و تا ساعت 15 در بخش رستوران آزاد ) ؟ | | | | | |
|
اطلاع رسانی منوی غذاها یا امکانات باشگاه را چگونه ارزیابی می کنید ؟ | | | | | |
|
با پخش موزیک ( بصورت زنده یا اجراء فایل صوتی ) در باشگاه موافق هستید ؟ | | | | | |
|
میزان رضایتمندی از نحوه برخورد پیمانکار و پرسنل ایشان به چه میزان است ؟ | | | | | |
|
نحوه توزیع غذا رضایت شما را جلب کرده است؟ | | | | | |
|
نظافت سالن ها ، میز و صندلی ها ، سرویس ها و محوطه باشگاه ، انتظارات شما را تا چه حدی برآورده کرده است ؟ | | | | | |
|
فضای داخلی باشگاه (از منظر زیباشناختی، تقارن ، دما ، نور و ... ) را بطور کلی چگونه ارزیابی می کنید ؟ | | | | | |
|
آیا نحوه پرداخت صورتحساب توسط صندوق و دستگاه کارت خوان به سهولت صورت پذیرفته است ؟ | | | | | |
|