برگزاری جلسه مشترک دانشگاه تهران و شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید کشور (پروژه ۳۵ هکتاری شهر جدید هشتگرد)

۲۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۳ کد : ۱۱۷۳۴ اخبار برگزیده
این جلسه مورخ ۱۹/‏۰۳/‏۹۹‬ با حضور مدیرکل امور رفاهی و اعضای کمیته زمین و مسکن دانشگاه تهران شهرهای جدید برگزار شد.

پیرو بازدید رئیس محترم دانشگاه تهران از شهر جدید هشتگرد در سال گذشته و متعاقباً نشست‌های بعدی کمیته مشترک همکاری ها، در جلسه‌ای که روز دوشنبه مورخ ۱۹/‏۰۳/‏۹۹‬ با حضور مدیرکل امور رفاهی و اعضای کمیته زمین و مسکن دانشگاه تهران به میزبانی شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید برگزار گردید، مقرر شد پروژه ۳۵ هکتاری شهر جدید هشتگرد با الگوی نوین شهرسازی و معماری جهت ایجاد و ساخت شهرک دانشگاهی به دانشگاه تهران واگذار گردد که در این خصوص شرایط و نحوه همکاری و واگذاری طی قراردادی مجزا متعاقباً مشخص خواهد شد.

کلید واژه ها: شهر جدید هشتگرد اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران کارکنان دانشگاه مأموریت دانشگاه تهران چشم انداز رفاهی مسکن کارکنان دانشگاه