توزیع تن ماهی بین همکاران دانشگاه تهران

به استحضار می‌رساند هماهنگی لازم به منظور توزیع تعداد محدودی تن ماهی موجود در سازمان خدمات دانشجویی، بین همکاران محترم دانشگاه صورت گرفته است. وزن هر قوطی تن ماهی ۱۲۰ گرم، با عناوین به ترتیب پولک به قیمت هر قوطی: ۸۴,۷۵۰ ریال و تحفه: ۱۱۷,۵۰۰ ریال می‌باشد؛ که با توجه به محدودیت موجودی، سهمیه هر واحد بر اساس تعداد کل کارکنان آن واحد مطابق جدول پیوست تعیین گردیده است.

خواهشمند است دستور فرمائید نماینده محترم رفاهی واحد پس از دریافت هزینه از متقاضیان، از تاریخ ۰۱/‏۰۹/‏۹۹‬ ‬ لغایت ۰۱ /‏۰۹/‏۹۹ از ساعت ۹ الی ۱۵ با مراجعه به انبار سازمان دانشجویی واقع در زیرزمین سلف مهر نسبت به دریافت تن ماهی پولک و با مراجعه به باشگاه دانشگاه جهت دریافت سهمیه تن ماهی تحفه اقدام نموده‬ و مبلغ مربوط به هر نوع تن ماهی را مطابق سهمیه مندرج در جدول پیوست، از طریق کارت‌خوان موجود در واحدهای توزیع پرداخت نمایند.

ضمناً جهت هماهنگی می‌توانند با شماره تلفن‌های: ۶۱۱۱۳۷۳۸، ۶۱۱۱۳۰۰۷ و ۰۹۱۹۷۷۹۵۵۷۳ تماس حاصل فرمایند.

از این قسمت فایل اکسل سهمیه مندرج واحدهای دانشگاه را دانلود نمائید. ‌‌‌‌‌‌‌

کلید واژه ها: دانشگاه تهران فعالیت‌های اداره امور رفاهی دانشگاه تهران توزیع ماهی