نمایشگاه عرضه لوازم التحریر

به اطلاع می رساند با هماهنگی‌های صورت گرفته، نمایشگاه لوازم التحریر از تاریخ ۲۸ الی ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۲ در باشگاه دانشگاه تهران برگزار می گردد.
نمایشگاه عرضه لوازم التحریر

به گزارش روابط عمومی اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران، در آستانه ماه مهر و بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها، به منظور عرضه لوازم‌التحریر (محصولات پنتر) با تخفیف ویژه در روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ ۲۸ و ۲۹ شهریور ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۰ لغایت ۱۶ در محل سالن اصلی باشگاه دانشگاه هماهنگی لازم صورت گرفته است. کارکنان محترم و دانشجویان گرامی می‌توانند در بازه زمانی مذکور جهت بازدید از غرفه محصولات و خرید نوشت افزار مورد نیاز اقدام نمایند.
همچنین طبق تفاهم به عمل آمده با شرکت کفش ملی همکاران ارجمند می‌توانند با ارائه کد ملی از فروشگاه‌های کفش ملی سراسر کشور با ۹ درصد تخفیف خرید نمایند.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع