کلینیک فوق تخصصی چشم بصیر

۲۹ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۳ کد : ۳۷۹۷۲ اخبار برگزیده اطلاعیه ها و بخشنامه ها واحد بیمه
با توجه به انعقاد تفاهم نامه همکاری، کلیه همکاران و بازنشستگان دانشگاه می‌توانند از خدمات کلینیک فوق تخصصی چشم بصیر با تعرفه ویژه دانشگاه، استفاده نمایند.
کلینیک فوق تخصصی چشم بصیر

قابل توجه کلیه همکاران محترم، رؤسا و معاونین محترم دانشکدگان، دانشکده‌ها، مراکز، مؤسسات و واحدهای ستادی دانشگاه تهران

به استحضار می‌رساند پیرو تفاهم نامه اداره کل رفاه دانشگاه با کلینیک فوق تخصصی چشم بصیر (طرف قرارداد با شرکت بیمه رازی) ۱۰% تخفیف بر روی کلیه خدمات تشخیصی و درمانی چشم، برای همکاران محترم دانشگاهی فراهم گردید. همکاران محترم می‌توانند با در دست داشتن کارت پرسنلی و یا دریافت معرفی نامه از واحد سازمانی از خدمات این مجموعه استفاده نمایند.

نکات مهم:

• کلیه معاینات و تصویربرداری و خدمات تشخیصی و سرپایی و جراحی‌ها و و نیز جراحی‌های رفع عیوب انکساری دارای ۱۰ درصد تخفیف می‌باشد.
  • در صورتی که مراجعه کننده تحت پوشش چند بیمه طرف قرارداد باشد محاسبه بر اساس پوشش بیمه نامه خواهد بود.
  • در صورت استفاده از خدمات بیمه تخفیف به فرانشیز بیمار اعمال می‌گردد.
  • تخفیف فقط به خدمات ارائه شده کلینیک تعلق می‌گیرد و شامل لوازمی که خارج از کلینیک از قبیل قرنیه پیوندی که از بانک چشم خریداری می‌شود و لنز داخل چشمی نمی‌شود.
  • نحوه پرداخت
  • هزینه‌های خدمات پس از احتساب تخفیف توسط مراجعه کننده پرداخت می‌شود.

ادرس: تهران، بلوار کشاورز، خیابان جمالزاده شمالی، نرسیده به فاطمی، نبش کوچه شیبانی، شماره ۳۵۹

تلفن: ۶۱۹۰۰-۰۲۱- فکس: ۶۶۴۲۸۷۸۱

‌‌‌‌‌

‌‌