تسهیلات اقامتی اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران( پائیز ۱۳۹۸)

اداره کل امور رفاهی دانشگاه در فصل پاییز ۱۳۹۸ آماده ارائه تسهیلات اقامتی و رفاهی به همکاران گرامی دانشگاه و خانواده ایشان می‌باشد.

متقاضیان با توجه به تاریخ شروع ثبت نام و دوره‌های هر یک از مراکز اقامتی جدول پیوست و همچنین شرایط اعلام شده، از ساعت ۹ صبح روزهای اعلام شده با مراجعه به سامانه رزرواسیون مراکز اقامتی و امکانات دانشگاه به آدرس https://reserve.ut.ac.ir ، و ورود به سامانه از طریق شناسه احراز هویت سازمانی نسبت به ثبت نام اقدام فرمایند.

همکاران دانشگاهی می‌توانند در خصوص امکانات و شرایط پذیرش هر یک از مراکز اقامتی و کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت اداره کل امور رفاهی دانشگاه به آدرس refah.ut.ac.ir مراجعه و با شماره تلفن‌های ۳۳۴۷۲۴۳۵ - ۳۳۴۷۲۷۱۱ - ۳۳۴۷۲۳۶۰ - کد ۰۱۱ مرکز همایش‌های علمی دانشگاه تهران از ساعت ۸ لغایت ۲۰ هر روز هفته تماس حاصل فرمایند.

جدول تاریخ دوره‌های پاییزی ۱۳۹۸( رامسر، سرعین، شیراز)

جدول تاریخ دوره‌های پاییزی ۱۳۹۸/‏ مهمانسرای علوم پزشکی تهران در رامسر ویلای ساحلی (کانکسی) مهمانسرای دانشگاه علوم

پزشکی اصفهان در مشهد، نیروگاه برق مشهد

جدول دوره‌های پاییزی ۱۳۹۸ مرکز همایشهای علمی دانشگاه تهران، دانشگاه اصفهان – دانشگاه بوعلی همدان – هتل اسپادانا مشهد