تور قطار گردشگری ریل‌رو؛ طعمی جدید در لذت سفر،۸ بهمن ماه ۱۴۰۰-(اجرا شد)

پیرو توافق صورت گرفته با شرکت گردشگری تراول آرت (ریل رو) ثبت نام همکاران دانشگاه در تور قطار گردشگری سواد کوه با ظرفیت محدود، فراهم گردید.
تور قطار گردشگری ریل‌رو؛ طعمی جدید در لذت سفر،۸ بهمن ماه ۱۴۰۰-(اجرا شد)

طبق هماهنگی به عمل‌آمده با شرکت گردشگری تراول آرت، با هدف ارائه خدمات تخفیف مسافرتی به همکاران دانشگاه تهران، همکاران ارجمند دانشگاهی می‌توانند با دریافت کد تخفیف نسبت به ثبت نام در تور قطار گردشگری سوادکوه، در مورخ: ۸ بهمن ماه ۱۴۰۰ (با ظرفیت محدود) اقدام نمایند.

روش ثبت نام:

۱. تکمیل فرم ثبت نام و دریافت کد تخفیف از سایت اداره کل امور رفاهی.

۲. ثبت نام در سایت شرکت گردشگری تراول آرت و درج مشخصات خود و همراهان.

دریافت کد تخفیف تور قطار گردشگری سوادکوه

جهت کسب اطلاعات تکمیلی تور قطار گردشگری سوادکوه اینجا کلیک کنید.

‌‌‌‌‌‌‌همکاران ارجمند دانشگاه می‌توانند جهت اخذ اطلاعات تکمیلی در خصوص این تور و بهره‌مندی از خدمات این سفر طبق شرایط اعلام شده اقدام نمایند و همچنین برنامه‌ها و سفرهای گروهی خود را به واحد گردشگری اداره کل امور رفاهی (آقای سنجربیگی): ۶۶۹۷۲۰۷۷ اعلام نموده تا سفرهای اختصاصی و ویژه برنامه‌ریزی و اجرا گردد.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران ریل رو تور قطار گردشگری سواد کوه