برگزاری تور یک‌روزه گلاب‌گیری کاشان توسط اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تور یک روزه گلاب‌گیری کاشان توسط اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران، تور یک روزه گلاب‌گیری کاشان با همکاری و مشارکت شرکت گردشگری شهرزاد بال اصفهان، روز پنجشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار شد.

در این تور که با هدف بازدید از جاذبه‌های گردشگری و اماکن تاریخی شهر کاشان، چون خانه بروجردی‌ها، باغ فین کاشان، باغ گل و بازدید آئین سنتی گلاب‌گیری در روستای برزوک انجام شد، جمعی از کارکنان و بازنشستگان دانشگاه تهران به همراه خانواده ایشان شرکت داشتند.

گفتنی است اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران تسهیلات اقامتی و تورهای گردشگری متعدد جهت سفر به همدان، ابیانه، اصفهان، شیراز و مشهد مقدس را برنامه‌ریزی و در دستور کار قرار داده است که زمان و شرایط برگزاری به زودی از طریق وب‌سایت این اداره کل به نشانی: https://refah.ut.ac.ir اطلاع‌رسانی خواهد شد.

جهت مشاهده و دانلود کلیپ برنامه تور گلاب‌گیری کاشان اینجا را کلیک نمائید.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران تورهای گردشگری اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران گردشگری سفر کارکنان دانشگاه