با هدف ارائه خدمات مسافرتی، تفریحی، گردشگری و اقامتی به همکاران و بازنشستگان دانشگاه تهران

منطقه نمونه گردشگری، تفریحی و توریستی متین آباد

پیرو این تفاهم نامه، استفاده از امکانات منطقه نمونه گردشگری، تفریحی و توریستی متین آباد فراهم شد.
منطقه نمونه گردشگری، تفریحی و توریستی متین آباد

به اطلاع می‌رساند پیرو انعقاد تفاهم نامه به شماره: ۲۴۵۳۸۸٫۱۵۷ مورخ: پنجم آذرماه ۱۴۰۱ اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران و شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران دوستان- اکوکمپ متین آباد، کلیه همکاران و بازنشستگان ارجمند دانشگاه می‌توانند با ارائه معرفی نامه و کارت پرسنلی معتبر، از خدمات (اقامتی، تفریحی، ورزشی، گردشگری و …) با تعرفه ویژه دانشگاه تهران، استفاده نمایند.

اقامتی‌خوش، خاطراتی ماندگار

تقدیم کسانی است که به بهانه تجربه کوتاه یک زندگی سالم از شهر و دیار خود، دل کنده باشند. # همسفر شو

چرا به اکو کمپ متین آباد برویم؟

• اکو کمپ متین آباد، نخستین و بزرگترین اکوکمپ کویری ایران‌ است که در شمال نطنز واقع شده که در نوع خود بی‌نظیر بوده و به‌عنوان برترین سایت ایران توسط سازمان ملل موفق به کسب جایزه صلح و محیط زیست شده است. چادرهایی که در اکو کمپ متین آباد کویر برپا شده‌اند دارای مساحت‌های ۱۲ و ۲۴ متری هستند که در آن‌ها امکانات مختلف گرمایشی و سرمایشی متناسب با هر فصل سال تعبیه شده است تا به واسطه آن انواع اقامت را به مخاطبان خود ارائه کند.

• ۱۵ چادر کمپی + ۸ چادر خیمه‌ای تجهیز شده به همراه امکانات گرمایشی
    • شترسواری، دوچرخه‌سواری، دلیجان‌سواری، رصد آسمان + امکانات شب‌نشینی در کنار آتش
    • رستوران، کافی‌شاپ و فروشگاه، تیر و کمان، زمین والیبال شنی، محوطه بازی کودکان
    • سالن بازی با میز بیلیارد، ایرهاکی، میز پینگ پنگ و فوتبال دستی

• اقامتگاه: دهکده‌ای الهام گرفته از معماری کویری برای اقامتی متفاوت و فراموش نشدنی، طراحی به سبک خانه‌های کویر مرکزی ایران با سقف‌هایی گنبدی برای تهویه و داشتن هوایی سبک و دلنشین.
    • پرورش حیوانات‌‌‌‌: شتر، اسب، بز، گوسفند، شترمرغ و دیگر حیوانات اهلی، از دیگر ساکنین دائمی متین آباد هستند تا هم در تهیه غذای مسافران کمک کنند و هم فرصتی باشند برای تعامل و شناخت بیشتر کودکان و حتی بزرگسالان با آن‌ها.
    • تجربه‌محور: تفریحات مختلفی برای یک اقامت دلچسب و به یاد ماندنی در دل کویر فراهم کرده‌ایم. از دوچرخه سواری در کویر تا شترسواری، دیدن ستارگان در شب و تجربه ناب سواری دلیجان در میان ماسه‌ها.
    • خدمات خوراکی: درختان، گل‌ها و گیاهانی خوشحال و سرزنده، دلخوش از هوا و زمین پاک و فارغ از اینکه برای بهره‌برداری بیشتر متحمل مواد شیمیایی یا سموم کشنده شده باشند.

منطقه نمونه گردشگری، تفریحی و توریستی متین آباد

نرخ خدمات تفاهم نامه و تخفیف‌ها- تعرفه اقامت (نرخ برد ۱۴۰۲-۱۴۰۳)

جدول تخفیف‌های اقامت در منطقه نمونه گردشگری، تفریحی و توریستی متین آباد:

نرخ خدمات تفاهم نامه و تخفیف‌ها- تعرفه اقامت (نرخ برد ۱۴۰۲-۱۴۰۳)

مدت اقامت- تاریخ -

نوروز (۲۷ اسفند الی ۱۵ فروردین)

چهارشنبه تا جمعه +تعطیلات رسمی+رویدادها

شنبه تا سه‌شنبه

فصل تابستان

یک شب اقامت

حداقل دو شب اقامت

۳۵ % ۵۰ %

‌‌‌‌‌شرایط و نحوه پرداخت:

۱-۴- هر شخص متقاضی طی تماس با رزرواسیون واحد اقامتی مورد نظر را رزرو کرده و مطابق مهلت پرداختی که رزرواسیون در اختیار ایشان قرار می‌دهد موظف به پرداخت و قطعی کردن رزرو خویش است. رزروهای بدون پرداخت معتبر نیستند و هزینه اقامت قبل از ورود باید تسویه شده باشد. در صورت عدم ارائه معرفی نامه تخفیف حذف خواهد شد.

۲-۴- در صورت درخواست ارائه خدمات متفرقه از قبیل استفاده از رستوران، کافی‌شاپ، خدمات تفریحی، ترانسفر و سایر موارد توسط متقاضی بدیهی است هزینه آن می‌بایست به صورت نقدی و قبل از خروج از اقامتگاه پرداخت شود و نرخ گذاری و شرایط آن بر اساس قوانین و نرخ‌های جاری در اکوکمپ متین آباد خواهد بود.

۳-۴- شماره حساب: ۰۱۰۰۰۱۲۷۷۷۰۰۱ و شماره شبا: IR640200000000100012777001 و شماره کارت ۶۲۷۶۴۸۱۱۹۹۵۰۰۸۳۲ بانک توسعه صادرات به نام: شرکت خدمات مسافرتی و جهانگردی ایران دوستان جهت واریز کلیه وجوهات فی مابین اعلام می‌گردد.

‌‌‌جهت مشاهده شرایط و نحوه پرداخت- قوانین و مقررات رزرو هتل- شرایط ابطال رزروهای انفرادی و رزروهای گروهی به فایل پیوست بخشنامه مراجعه فرمائید.

جهت مشاهده کلیپ معرفی منطقه نمونه گردشگری، تفریحی و توریستی متین آباد اینجا را کلیک نمائید.

روش ثبت نام و دریافت معرفی نامه:

۱. تکمیل نمودن فرم درخواست معرفی‌نامه در سایت اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه، لطفاً اینجا را کلیک نمائید.

۲. دریافت معرفی‌نامه صادره از دبیرخانه ساختمان مرکزی دانشگاه تهران (طبقه همکف، جناب آقای طاهری).

۳. تماس با تیم پشتیبانی جهت رزرو و دریافت اطلاعات تکمیلی از طریق شماره‌های اعلام شده:

آدرس: کیلومتر ۵۵ اتوبان کاشان به اصفهان، بادرود، خالد آباد، ده آباد، متین آباد.

شماره تماس پشتیبان: ۰۹۲۱۰۶۱۷۳۳۲- ۰۹۳۵۴۵۵۱۷۷۳- ۰۲۱۶۶۹۷۲۰۷۷

تلفن همراه مهندس جعفری: ۰۹۲۱۰۶۱۷۳۳۲

وب سایت منطقه نمونه گردشگری، تفریحی و توریستی متین آباد:

آدرس: کیلومتر ۵۵ اتوبان کاشان به اصفهان، بادرود، خالد آباد، ده آباد، متین آباد.

همچنین همکاران ارجمند می‌توانند در صورت نیاز به هرگونه پرسش و یا اخذ اطلاعات تکمیلی در خصوص تفاهم نامه با مسئول واحد گردشگری دانشگاه (آقای سنجربیگی) به شماره مستقیم: ۶۶۹۷۲۰۷۷ تماس حاصل فرمایند.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران سفر کارکنان تسهیلات اقامتی و رفاهی معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع