پذیرش میهمانان نوروزی دانشگاه خلیج فارس(بوشهر)

دانشگاه خلیج فارس بوشهر در فصل بهار ۱۴۰۳، آماده ارائه تسهیلات اقامتی و رفاهی به همکاران گرامی دانشگاه و خانواده ایشان می باشد.
پذیرش میهمانان نوروزی دانشگاه خلیج فارس(بوشهر)

((قابل توجه کلیه کارکنان گرامی و اعضای محترم هیأت علمی، رؤسا و معاونین محترم پردیس‌ها، دانشکدگان و....))

دانشگاه خلیج فارس بوشهر با افتخار پذیرای همکاران محترم دانشگاهی و میهمانان نوروزی از ۱۴۰۲/۱۱/۱۹ لغایت ۱۴۰۳/۰۱/۱۲ در خوابگاه‌های دانشجویی می‌باشد.‌‌‌‌‌‌‌ شرایط اسکان همکاران متقاضی را از اینجا مشاهده و دانلود نمائید.

از متقاضیان محترم تقاضا می‌شود جهت رزرو با شماره ۰۹۱۷۷۰۲۲۵۰۷- آقای توکلی - تماس حاصل فرمایند.

آدرس ستاد اسکان مهمانان نوروزی: بوشهر- بهمنی- خیابان دانشجو- نبش خیابان خیام- مرکز خدمات دانشجویی.

‌‌‌‌‌‌‌

کلید واژه ها: دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران