با هدف ارائه خدمات اقامتی به همکاران و بازنشستگان دانشگاه تهران

شرایط اقامت درمجتمع اقامتی امام جواد (ع) دانشگاه صنعتی اصفهان

شرایط استفاده همکاران ارجمند دانشگاه تهران از مجتمع اقامتی امام جواد (ع) دانشگاه صنعتی اصفهان در ایام نوروز ۱۴۰۳ اعلام شد.
شرایط اقامت درمجتمع اقامتی امام جواد (ع)  دانشگاه صنعتی اصفهان

دانشگاه صنعتی اصفهان امسال نیز همانند سنوات قبل با استعانت از خداوند متعال مفتخر به اسکان میهمانان نوروزی (علاوه بر هتل هشت بهشت) در مجتمع مسکونی امام جواد (ع)، با مشخصات و امکانات رفاهی ارائه شده به شرح ذیل می‌باشد.
این مجتمع در مجاورت هتل دانشگاه در پردیس دانشگاه صنعتی اصفهان واقع شده است و دارای ۴۰ واحد یک خوابه و در دوطبقه به مساحت تقریبی هر واحد ۶۰ متر مربع می‌باشد، که دارای امکانات ذیل می‌باشد: حمام، سرویس بهداشتی، تشک، پتو، بالشت، دستگاه آبجوش در طبقات، یخچال، سیستم گرمایشی پکیج، پارکینگ

شرایط رزرو و اسکان مجتمع اقامتی امام جواد (ع) دانشگاه صنعتی اصفهان در ایام نوروز ۱۴۰۳ اینجا را کلیک نمائید.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع