با هدف ارائه خدمات مسافرتی، تفریحی، گردشگری و اقامتی به همکاران و بازنشستگان دانشگاه تهران

بوتیک هتل کاروانسرای کوهاب

با توجه به انعقاد تفاهم نامه همکاری، کلیه همکاران و بازنشستگان ارجمند دانشگاه می‌توانند از خدمات اقامتی و گردشگری بوتیک هتل کوهاب با ۳۵ درصد تخفیف استفاده نمایند.
بوتیک هتل کاروانسرای کوهاب

به اطلاع می‌رساند پیرو توافق اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران و بوتیک هتل کوهاب، کلیه همکاران و بازنشستگان ارجمند دانشگاه می‌توانند با ارائه معرفی نامه از خدمات (اقامتی، وگردشگری) با تعرفه ویژه (۳۵ درصد تخفیف) دانشگاه تهران استفاده نمایند.

درباره مجموعه:

بوتیک هتل کوهاب نطنز (Koohab Boutique Hotel)، در واقع یک کاروانسرای سنتی در بلوار شهید بهشتی در شهرستان نطنز واقع در استان اصفهان است که تا شهر اصفهان ۱۲۲ کیلومتر فاصله دارد. قدمت این کاروانسرا به ۴۲۰ سال پیش و دوران صفویه می‌رسد. در سال ۱۴۰۱ این کاروانسرا بازسازی شد تا به عنوان یک بوتیک هتل در خدمت گردشگران باشد. معماری سنتی ایرانی، طاق‌های آجری و دیوارهای سنگی این هتل، یادآور گذشته هستند و قدم زدن در حیاط بزرگ این هتل، مثل بازدید از یک بنای تاریخی است. بوتیک هتل کوهاب نطنز ۲۱ واحد اقامتی دارد. اتاق‌ها، دور حیاط قرار دارند و انواع یک تا هشت تخته را شامل می‌شود. اتاق‌ها مجهز به سیستم سرمایش و گرمایش، مبلمان و یخچال هستند. از دیگر امکانات هتل، پارکینگ، اینترنت رایگان، راهنمای گردشگری و رستوران با سرو غذاهای سنتی ایرانی را می‌توان نام برد. با اقامت در این هتل می‌توانید از دیگر جاذبه‌های نطنز مانند آتشکده نطنز، بقعه شیخ عبدالصمد نطنزی، غار پریان و شکارگاه عباسی نیز بازدید کنید.

جهت مشاهده کلیپ مجموعه اینجا را کلیک نمائید.

امکانات و خدمات ارائه شده:

از جمله امکانات و خدمات ارائه شده توسط بوتیک هتل کاروانسرای کوهاب می‌توان به اینترنت رایگان برای مهمانان، پارکینگ اختصاصی غیرمسقف، پرسنل مسلط به زبان انگلیسی، راهنمای گردشگر، رستوران، تلویزیون و یخچال در داخل اتاق‌ها اشاره نمود. چلو جوجه کباب، چلو کباب کوبیده، دیزی، کشک و بادمجان، زرشک پلو با مرغ و قرمه چند نمونه از غذاهای سرو شده در بوتیک هتل سنتی کاروانسرای کوهاب می‌باشد.

موقعیت طبیعی و جغرافیایی:

بوتیک هتل کوهاب در شهر نطنز و در فاصله ۱۲۲ کیلومتری اصفهان (مرکز استان) جای دارد. بهترین زمان سفر به نطنز فصل بهار می‌باشد تا در آب و هوایی دل انگیز در این شهر دیدنی و جذاب به گشت و گذار بپردازید.

آدرس: باغشهر تاریخی نطنز، بلور شهید بهشتی، کاروانسرای کوهاب-

جاذبه‌های گردشگری:

بوتیک هتل کوهاب نطنز به دلیل قدمت و معماری به شکل کاروانسرا، خود به تنهایی جاذبه‌ای ارزشمند برای این منطقه حساب می‌شود. از دیگر جاذبه‌های نطنز می‌توان به آتشکده نطنز، بقعه شیخ عبدالصمد نطنزی، غار پریان و شکارگاه عباسی (گنبدباز) اشاره نمود. قدمت آتشکده نطنز به ۱۸۰۰ سال پیش و به زمان ساسانیان باز می‌گردد و در فاصله ۲ کیلومتری بوتیک هتل کاروانسرای کوهاب واقع شده است؛ از این رو به آسانی قابل دسترس می‌باشد.

فاصله (تقریبی) این بوتیک هتل تا جاذبه‌های گردشگری و مکان‌های مهم:

• فاصله تا شهر اصفهان --> ۱۲۲ کیلومتر ساعت و ۳۲ دقیقه)
  • فاصله تا فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان --> ۱۱۴ کیلومتر ساعت و ۱۶ دقیقه)
  • فاصله تا ایستگاه راه آهن اصفهان --> ۱۳۳ کیلومتر ساعت و ۳۱ دقیقه)
  • فاصله تا پایانه مسافربری کاوه اصفهان --> ۱۱۹ کیلومتر ساعت و ۲۰ دقیقه)
  • فاصله تا مسجد کوی میر --> ۲.۴ کیلومتر دقیقه)
  • فاصله تا مسجد جامع نطنز --> ۲.۴ کیلومتر دقیقه)
  • فاصله تا آتشکده نطنز --> ۲.۵ کیلومتر دقیقه)
  • فاصله تا گنبد باز (شکارگاه عباسی) --> ۲.۷ کیلومتر دقیقه)
  • فاصله تا بقعه سید حسن واقف --> ۳ کیلومتر دقیقه)
  • فاصله تا آبشار طامه --> ۱۲.۵ کیلومتر (۲۱ دقیقه)
  • فاصله تا محوطه باستانی اریسمان --> ۲۴.۶ کیلومتر (۲۳ دقیقه)
  • فاصله تا منطقه شکارممنوع کرکس (کوه کرکس) --> ۳۳.۴ کیلومتر (۳۸ دقیقه)
  • فاصله تا روستای تاریخی ابیانه --> ۴۲.۲ کیلومتر (۴۶ دقیقه)
  • فاصله تا چشمه آب سرخ فریزهند --> ۴۳.۶ کیلومتر ساعت و ۱ دقیقه)

هزینه اقامت:

*نکته:

اتاق مستر چیست؟

اتاقی در خانه که دارای امکانات زیادی مانند استراحت، نشستن، خواب، مطالعه، تماشای تلویزیون، کمد لباس، حمام و توالت، مینی آشپزخانه، سونا و جکوزی باشد، اتاق خواب مستر (مستر روم) نامیده می‌شود. حداقل اتاق خواب مستر باید حمام و سرویس بهداشتی، کمد، میز کنسول با آینه و جای نشستن و خواب (تخت) داشته باشد.

اتاق خواب مستر (master bedroom) یکی از مهم‌ترین اتاق‌های یک خانه مدرن است. این فضا که به عنوان بزرگترین اتاق خواب خانه شناخته می‌شود، تقریباً در تمامی ویلاهای لوکس مدرن شمال وجود دارد. اتاق خواب مستر بزرگترین اتاق خواب در ساختمان آپارتمان است و معمولاً متعلق به والدین است. این ساده‌ترین تعریف برای پیدا کردن اتاق خواب اصلی است. البته در اکثر ویلاهای شمال چندین اتاق خواب مستر در یک ویلا ساخته می‌شود که هر کدام می‌تواند با دیگری متفاوت باشد و از نظر متریال و ظاهر دارای امتیازات خاص خود باشد.

روش ثبت نام و دریافت معرفی نامه:

۱. تکمیل نمودن فرم درخواست معرفی‌نامه در سایت اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه، لطفاً اینجا را کلیک نمائید. ارائه معرفی نامه همکاران و بازنشستگان ارجمند الزامی می‌باشد.

۲. دریافت معرفی‌نامه صادره از دبیرخانه ساختمان مرکزی دانشگاه تهران (طبقه همکف، جناب آقای طاهری).

۳. تماس با تیم پشتیبانی جهت رزرو و دریافت اطلاعات تکمیلی از طریق شماره‌های اعلام شده.

۴. (شماره تماس رزرواسیون و پذیرش مجموعه: ۰۹۱۹۰۶۳۳۷۳۳)

آدرس: باغشهر تاریخی نطنز، بلور شهید بهشتی، کاروانسرای کوهاب.

صفحه اینستاگرام بوتیک هتل کاروانسرای کوهاب: koohab@

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌جهت مشاهده کلیپ مجموعه اینجا را کلیک نمائید.

‌‌‌‌‌‌

قوانین کنسلی هتل کوهاب نطنز:

1. در صورت اعلام کنسلی کمتر از ۲۴ ساعت قبل از تحویل اتاق، ۳۰ درصد هزینه شب اول به عنوان جریمه کسر می‌شود.
  2. در صورت اعلام کنسلی بین ۴۸ تا ۲۴ ساعت قبل از تحویل اتاق، ۲۰ درصد هزینه شب اول به عنوان جریمه کسر می‌شود.
  3. در صورت اعلام کنسلی بیشتر از ۴۸ ساعت قبل از تحویل اتاق، ۱۰ درصد هزینه شب اول به عنوان جریمه کسر می‌شود.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران