پذیرش اولین دوره مرکز همایش های علمی و فرهنگی مشهد مقدس (نوروز ۱۴۰۳)

با توجه به هماهنگی صورت گرفته، اقامت همکاران و بازنشستگان محترم به صورت محدود، در مرکز همایش‌های علمی و فرهنگی دانشگاه تهران، مشهد مقدس فراهم شد.
پذیرش اولین دوره مرکز همایش های علمی و فرهنگی مشهد مقدس (نوروز ۱۴۰۳)

‌‌‌‌‌‌‌ضمن تبریک تقارن بهار طبیعت با ایام بهار قرآن به خانواده بزرگ دانشگاه تهران و آرزوی قبولی طاعات و عبادات؛ به لطف خداوند و کرامات علی بن موسی الرضا، حمایت همیشگی ریاست محترم دانشگاه، تلاش و مساعدت معاونت محترم برنامه ریزی و توسعه منابع، مرکز همایش‌های علمی و فرهنگی دانشگاه تهران در شهر مقدس مشهد به صورت به بهره برداری رسید، لذا اداره کل رفاه و سلامت کارکنان، در نظر دارد برای اولین بار دوره‌های اقامتی نوروز ۱۴۰۳ مرکز را به صورت محدود، تحت عنوان دوره نوروزی ۱۴۰۳ از ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ لغایت ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ دوره سه روزه) مشهد مقدس را با استعانت حضرت ثامن‌الحجج آقا علی بن موسی الرضا (ع) آغاز نماید.

• این بخشنامه فقط برای این دوره بوده و درخواست تنها از طریق انجام مکاتبه مستقیم با مدیر کل رفاه و سلامت کارکنان مقدور خواهد بود.
  • کلیه اعضای هیأت علمی، کارکنان و بازنشستگان محترم متقاضی با مطالعه شرایط ذیل نسبت به ارسال درخواست اقدام نمایند.

❤ اقامتی‌خوش، خاطراتی ماندگار ❤

تقدیم کسانی است که به بهانه تجربه کوتاه یک زندگی سالم از شهر و دیار خود، دل کنده باشند. # همسفر شو

دوره نوروزی (محدود) ۱۴۰۳

*معرفی مرکز همایش‌های علمی و فرهنگی مشهد

نشانی مرکز: مشهد- میدان شهدا-خیابان صاحب الزمان- بین صاحب‌الزمان ۲۴-۲۲ ورودی از خیابان بیست و دوم درب قبل از پارکینگ.

ظرفیت پذیرش مهمان حداکثر ۶ نفر می‌باشد و مرکز از پذیرش تعداد نفرات بیشتر معذور است لذا همکاران محترم درخواست می‌شود به این نکته توجه فرمایند.

• هزینه اقامت برای کارمندان محترم در هرشب تا ۴ نفر: ۲.۵۰۰.۰۰۰ ریال.
  • هزینه اقامت برای اعضا محترم هیأت علمی در هر شب تا ۴ نفر: ۳.۵۰۰.۰۰۰ ریال.

* شرایط مرکز همایش‌های علمی و فرهنگی مشهد

۱- رزرو مرکز همایش‌های مشهد برای ایام نوروز ۱۴۰۳ تنها از طریق اتوماسیون اداری (اداره کل رفاه و سلامت کارکنان) به شرح ذیل مقدور می‌باشد:

• الف) مکاتبه با مدیر کل رفاه و سلامت کارکنان از طریق اتوماسیون اداری
  • ب) پس از دستور و ارجاع نامه به مسئول مرکز همایش‌های مشهد تماس با شماره تلفن ۰۵۱۳۷۱۲۰۹۰۹ جهت هماهنگی امکان پذیرش در تاریخ مربوطه صورت پذیرد
  • ج) قبول تاریخ درخواستی توسط واحد پذیرش مرکز همایش‌های مشهد و دریافت معرفی نامه

تذکر ۱) ملاک اسکان در تاریخ مقرر هماهنگی تلفنی با پذیرش مرکز همایش‌های مشهد مقدس و دریافت معرفی نامه می‌باشد.

تذکر ۲) از تماس تلفنی پیش از دستور و ارجاع نامه به مسئول مرکز همایش‌های مشهد مقدس و درخواست رزرو جدا خودداری گردد.

تذکر ۳) معرفی نامه فقط در تاریخ مقرر خود قابل پذیرش می‌باشد.

۲- امکان طبخ غذا در واحدهای اقامتی فعلاً موجود نیست لذا مهمانان محترم می‌بایستی پیش بینی‌های لازم را بنمایند.

۳- با توجه به محدویت‌های موجود به اطلاع کلیه مهمانان محترم می‌رساند پیش از اسکان راهنمایی‌های لازم به منظور استفاده از امکانات و ملزومات موجود از سوی همکاران پذیرش به اطلاع آنان خواهد رسید

۴- به تعداد واحدهای اقامتی پارکینگ وجود دارد.

جدول دوره نوروزی ۱۴۰۳ مرکز همایش‌های علمی و فرهنگی مشهد مقدس

۱۱/۰۱/۱۴۰۳

سه شنبه

۱۴/۰۱/۱۴۰۳