با هدف ارائه خدمات مسافرتی، تفریحی، گردشگری و اقامتی به همکاران و بازنشستگان دانشگاه تهران

گروه هتل های رکسان

با توجه به توافق صورت گرفته،کلیه کارکنان و بازنشستگان دانشگاه تهران می‌توانند با تخفیف ویژه، از خدمات اقامتی و گردشگری(گروه هتل های رکسان) استفاده نمایند.
گروه هتل های رکسان

به اطلاع می‌رساند پیرو توافق صورت گرفته اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران با هلدینگ هتلداری و گردشگری رکسان در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، کلیه همکاران و بازنشستگان ارجمند دانشگاه می‌توانند با ارائه معرفی‌نامه و کارت پرسنلی معتبر، از خدمات (اقامتی، تفریحی، گردشگری و …) گروه هتل‌های رکسان (بوتیک هتل کاروانیکا، هتل قصر الضیافه رکسان، هتل فرودگاهی رکسان و رمیس) در شهرهای کرمان، تهران و مشهد مقدس با تعرفه ویژه دانشگاه تهران، از تاریخ: ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ لغایت ۱۴۰۳/۱۲/۲۹‌‌‌‌‌‌ استفاده نمایند.

درباره هلدینگ هتلداری و گردشگری رکسان

رکسان تنها گروه هتلداری کشور است که با ثبت سه برند رکسان، رمیس و کاروانیکا خدمات خود را بر اساس نوع خدمات طبقه‌بندی نموده و این امکان را برای مسافران با سلایق مختلف فراهم آورده است که در انتخاب خود برای یک اقامت آرام، دلچسب پر از خاطره دست بازتری داشته باشند.

هلدینگ بین المللی گردشگری و هتلداری رکسان به عنوان تنها زنجیره بین المللی کشور در حوزه سفر است که این امکان را دارا است، از لحظه خلق یک ایده در کنار علاقمندان به فعالیت و سرمایه‌گذاری در زیر ساخت‌ها و کسب و کارهای این صنعت باشد تا تجهیز و بهره برداری هدفمند از تأسیسات گردشگری.

برای رکسان توسعه پایدار، بالندگی اقتصادی ذی‌نفعان و آرامش خیال سرمایه‌گذاران در صنعت هتلداری و گردشگری کشور اهمیت فراوانی دارد. رکسان آینده سفر و معنای جدید مهمان نوازی ایرانی است.

اقامتی‌خوش، خاطراتی ماندگار

جهت کسب اطلاعات درباره بوتیک هتل کاروانیکا (کرمان) اینجا را کلیک نمائید.

شماره تماس بوتیک هتل کاروانیکا ۳۲۲۶۰۰۰۱-۰۳۴

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شماره همراه: ۰۹۱۲۲۲۱۵۶۷۵

۳۰ درصد تخفیف ویژه همکاران و بازنشستگان ارجمند دانشگاه تهران

جهت کسب اطلاعات درباره هتل ۵ ستاره قصر الضیافه قدس رکسان (مشهد مقدس) اینجا را کلیک نمائید.

شماره تماس هتل قصر الضیافه رکسان

‌‌‌‌‌‌‌شماره همراه: ۰۹۱۲۲۲۱۵۶۷۵

۲۰ درصد تخفیف ویژه همکاران و بازنشستگان ارجمند دانشگاه تهران

جهت کسب اطلاعات درباره ۵ ستاره هتل فرودگاهی رکسان و ۴ ستاره فرودگاهی رمیس (تهران) اینجا را کلیک نمائید.

شماره تماس هتل فرودگاهی رکسان ۵۵۶۷۷۹۰۰-۰۲۱

شماره همراه: ۰۹۱۲۲۲۱۵۶۷۵

۲۰ درصد تخفیف ویژه همکاران و بازنشستگان ارجمند دانشگاه تهران

دفتر مرکزی: تهران، خیابان سید جمال‌الدین اسدآبادی، نبش خیابان ۱۴ - ساختمان ویرا - طبقه ۴.

جدول نرخ نامه (میزان تخفیف و شناور سازمانی) گروه هتل‌های رکسان ۱۴۰۳ ویژه کارکنان ارجمند دانشگاه تهران، دانلود نمائید

روش ثبت نام و دریافت معرفی نامه:

1. تکمیل نمودن فرم درخواست معرفی‌نامه در سایت اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه، لطفاً اینجا را کلیک نمائید.
  2. دریافت معرفی‌نامه صادره از دبیرخانه ساختمان مرکزی دانشگاه تهران (طبقه همکف، جناب آقای طاهری).
  3. تماس با تیم پشتیبانی هتل مورد نظر جهت رزرو و دریافت اطلاعات تکمیلی از طریق شماره‌های اعلام شده و واریز هزینه‌ها

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع