استفاده از خدمات تورهای اختصاصی قطار با هتل شرکت ریل پرداز نوآفرین(اتمام قرارداد)

پیرو انعقاد تفاهم نامه بین اداره کل امور رفاهی دانشگاه و شرکت ریل پرداز نوآفرین(قطارهای فدک)، استفاده از تورهای اختصاصی قطار با هتل برای استفاده همکاران محترم دانشگاهی و خانواده‌های گرامی آنها فراهم گردید.

‌‌‌‌‌‌‌به اطلاع می‌رساند پیرو انعقاد این تفاهم نامه، تورهای اختصاصی قطار با هتل در سطوح مختلف و با خدمات متنوع برای همکاران محترم دانشگاهی و خانواده‌های گرامی آنها هماهنگ گردیده است که طبق جدول پیوست اجرا خواهد شد.

1568807982-25.jpg

همکاران محترم دانشگاهی می‌توانند به منظور استفاده از خدمات مذکور به صورت انفرادی و گروهی با شماره‌های اعلام شده در پیوست تماس حاصل فرمایند. لازم به ذکر است ارائه کارت پرسنلی هنگام دریافت خدمات ضروری می‌باشد.

کسب اطلاعات بیشتر: واحد گردشگری اداره کل امور رفاهی سرکار خانم رفیعی-شماره تماس ۶۱۱۱۳۰۰۷

پکیج تور مشهد از تهران - تاریخ ۱۰/‏۰۹/‏۹۸‬ لغالیت ۳۰/‏۱۰/‏۹۸

شرکت ریل پرداز نوآفرین (قطارهای پنج ستاره فدک)

کلید واژه ها: کارکنان دانشگاه دانشگاه تهران هدایا و تسهیلات سفر