شرکت خدمات مسافرت هوایی، جهانگردی و زیارتی شاهدان کوثر

پیرو انعقاد تفاهم نامه استفاده از خدمات و تسهیلات ویژه آن شرکت برای همکاران و بازنشستگان محترم دانشگاهی فراهم شد.
شرکت خدمات مسافرت هوایی، جهانگردی و زیارتی شاهدان کوثر

‌‌‌‌‌‌‌پیرو انعقاد تفاهم نامه اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران و شرکت خدمات مسافرت هوایی، جهانگردی و زیارتی شاهدان کوثر، ارائه کلیه خدمات مسافرتی، گردشگری، تورهای زیارتی، سیاحتی و مراکز اقامتی (هتل‌های زیر مجموعه) با کیفیت مناسب با تعرفه ویژه دانشگاه تهران جهت استفاده کارکنان و بازنشستگان دانشگاه تهران به همراه خانواده با ارائه معرفی نامه و کارت پرسنلی معتبر، فراهم گردیده است.

خدمات مسافرتی، گردشگری، تورهای زیارتی، سیاحتی و مراکز اقامتی (هتل‌های زیر مجموعه) به شرح ذیل می‌باشد:

• تهیه و خرید بلیط کلیه پروازهای داخلی و خارجی مورد نیاز.
  • رزرواسیون کلیه هتل‌های داخلی (نرخ ویژه هتل‌های گارانتی) و خارجی.
  • انجام امور مربوط به صدور ویزا اجرای سفرهای زیارتی بر اساس نرخ‌های مصوب سازمان حج و زیارت و دیگر خدمات مسافرتی.
  • ارائه خدمات اسکان به میهمانان محترم و افراد معرفی شده از دانشگاه تهران در هر یک از هتل‌های کوثر حسب تقاضا و بر اساس شرایط که طبق تعرفه جاری و مصوب اتحادیه هتلداران با تخفیف‌های ویژه برای دانشگاه تهران قابل انجام می‌باشد.
  • لیست هتل‌های مجموعه شاهدان کوثر مطابق جدول پیوست می‌باشد.

1600173679-loading-icon.gif شرایط دریافت خدمات و تسهیلات

• دریافت خدمات مراکز اقامتی هتل‌های کوثر با تعرفه ویژه دانشگاه تهران (۱۵ درصد تخفیف)
  • همراه داشتن معرفی نامه از اداره کل امور رفاهی دانشگاه به منظور دریافت این خدمات ضروری می‌باشد.
  • همکاران در درخواست معرفی نامه از اداره کل (وضعیت پرسنلی، شماره تماس مستقیم و همراه) را اعلام نمایند.
  • لازم به ذکر است مراکز اقامتی تابع اطلاعیه و مصوبات ستاد ملی کرونا بوده و کلیه مراجعه کنندگان و میهمانان ملزم به رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در زمان اقامت و همچنین قوانین مراکز اقامتی می‌باشند.

لیست هتل‌های مجموعه شاهدان کوثر

‌‌‌دریافت خدمات مراکز اقامتی هتل‌های کوثر با تعرفه ویژه دانشگاه تهران (۱۵ درصد تخفیف)

نام هتل

خورشید هشتم

مشهد، بولوار شهید شوشتری، انتهای شهید شوشتری ۷

۹

مجتمع تفریحی ملک شهر اصفهان‌‌‌‌‌‌‌ اصفهان‌‌‌‌‌‌‌، ملک شهر خ بهارستان غربی جنب شهربازی ملک شهر *****

همکاران ارجمند دانشگاه می‌توانند جهت اخذ اطلاعات تکمیلی در خصوص تفاهم نامه و بهره‌مندی از خدمات این شرکت طبق شرایط اعلام شده اقدام نمایند و همچنین برنامه‌ها و سفرهای گروهی خود را به واحد گردشگری اداره کل امور رفاهی (آقای سنجربیگی): ۶۶۹۷۲۰۷۷ اعلام نموده تا سفرهای اختصاصی و ویژه برنامه‌ریزی و اجرا گردد.

روش ثبت نام و دریافت معرفی نامه:

1. تکمیل نمودن فرم درخواست معرفی‌نامه در سایت اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه، لطفاً اینجا را کلیک نمائید. (ارائه معرفی نامه همکاران و بازنشستگان ارجمند دانشگاه تهران الزامی می‌باشد.)
  2. دریافت معرفی‌نامه صادره از دبیرخانه ساختمان مرکزی دانشگاه تهران (طبقه همکف، جناب آقای طاهری).
  3. تماس با تیم پشتیبانی جهت رزرو و دریافت اطلاعات تکمیلی فقط از طریق شماره‌های اعلام شده.
  4. جهت رزرو و دریافت اطلاعات فقط تماس از طریق شماره‌های پشتیبانی اعلام شده

1600173679-loading-icon.gif تیزر معرفی گروه هتل‌های کوثر (شرکت خدمات مسافرت هوایی، جهانگردی و زیارتی شاهدان کوثر) اینجا را کلیک نمائید.

۰۲۱۹۱۰۰۳۱۱۲

بلیط خانم اردشیری ۰۲۱۹۱۰۰۳۱۱۲
هتل و مراکز اقامتی خانم ملکی ۰۲۱۹۱۰۰۳۱۱۲
تور آقای نیکو- خانم پناه ۰۲۱۹۱۰۰۳۱۱۲