اقامت در هتل آرامیس مشهد مقدس (نقد و اقساط)

پیرو توافق صورت گرفته با هتل آرامیس مشهد مقدس، اقامت همکاران محترم دانشگاهی در این هتل و استفاده از خدمات آن به صورت نقد و اقساط، فراهم گردید.

احتراماً پیرو هماهنگی به عمل‌آمده با هتل آرامیس، با هدف ارائه خدمات گردشگری و اقامتی، همکاران ارجمند دانشگاهی می‌توانند نسبت به ثبت نام به صورت (نقدی-اقساط) طبق جدول‌های اعلامی در فایل پیوست اقدام نمایند.

درباره هتل:

هتل آرامیس در سال ۱۳۹۰ در یکی از خیابان اصلی شهر مشهد افتتاح گردید. این هتل با ۹ طبقه بنا و ۶۵ باب اتاق از امکانات رفاهی مطلوب و استانداردی برخوردار است. همچنین موقعیت مکانی هتل و نزدیکی به مراکز خرید نظیر برج تجاری آلتون، پاساژ زیست خاور، و خیابان جنت موجب دسترسی آسان مسافران و سهولت در رفت و آمد به این مراکز گردیده است.

این هتل سه ستاره دارای واحدهای شیک شامل اتاق دو تخته, اتاق سه تخته, آپارتمان یک خوابه چهار تخته و آپارتمان یک خوابه پنج تخته می‌باشد و با کادری متعهد و آموزش دیده با امکاناتی نظیر رستوران, کافی شاپ, پارکینگ, لاندری, سرویس رایگان به حرم مطهر در طول روز طبق برنامه هتل، سیستم سرمایش و گرمایش, اینترنت وایرلس و سایر امکانات پذیرای مهمانان گرامی و زائران و مسافران می‌باشد.

هتل سه ستاره آرامیس با کادر مجرب و آموزش دیده با افتخار آماده میزبانی از شما میهمانان گرامی دانشگاه تهران می‌باشد.

آدرس: مشهد مقدس، خیابان دانشگاه، خیابان گلستان غربی بین گلستان ۱ و ۳، روبروی مسجد اخوان، هتل آرامیس.

فاصله هتل تا حرم مطهر رضوی:

• فاصله تا حرم ورودی باب الرضا (۳ کیلومتر و ۸۹۹ متر).

• فاصله تا حرم ورودی خیابان نواب صفوی (۳ کیلومتر و ۹۲۲ متر).

• فاصله تا حرم ورودی باب الجواد (۳ کیلومتر و ۹۷۴ متر).

روش ثبت نام و رزرو:

۱. تکمیل نمودن فرم درخواست معرفی‌نامه در سایت اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران، لطفاً اینجا را کلیک نمائید.

۲. دریافت معرفی‌نامه صادره از دبیرخانه ساختمان مرکزی دانشگاه تهران (طبقه همکف، جناب آقای طاهری).

۳. تماس با پشتیبانی هتل جهت رزرو و دریافت اطلاعات تکمیلی از طریق شماره‌های اعلام شده:

(ارتباط از طریق واتس آپ: ۰۹۱۲۸۴۵۱۹۹۷) - (تلفن همراه:۰۹۱۹۳۱۸۷۸۹۲).

آنالیز قیمت‌های وعده‌های پذیرایی میهمانان هتل

خواهشمند است جهت رزرو و دریافت اطلاعات هتل آرامیس مشهد مقدس فقط از طریق شماره‌های پشتیبانی اعلام شده اقدام نمایید.

: ارتباط از طریق واتس آپ

۰۹۱۲ - ۸۴۵ ۱۹۹۷