با هدف ارائه خدمات مسافرتی و گردشگری تخصصی به همکاران دانشگاه تهران

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران و شرکت تعاونی توسعه زیر ساخت گردشگری سیمرغ

پیرو تفاهم نامه همکاری اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران و شرکت تعاونی توسعه زیر ساخت گردشگری سیمرغ کلیه خدمات مسافرتی، تورهای زیارتی، سیاحتی با کیفیت مناسب در اختیار همکاران و اعضای محترم دانشگاه تهران قرار خواهد گرفت.

پیرو انعقاد تفاهم نامه به شماره: ۱۰۰۵-۱۴۰۰ مورخ: ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۰، بین اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه و شرکت تعاونی توسعه زیر ساخت گردشگری سیمرغ، استفاده از خدمات و تسهیلات ویژه آن شرکت و ۳۵ آژانس هواپیمایی و مجریان تور زیر مجموعه با کیفیت مناسب و با تعرفه ویژه دانشگاه تهران جهت استفاده کارکنان و بازنشستگان دانشگاه تهران به همراه خانواده ایشان با ارائه معرفی نامه و کارت پرسنلی معتبر، فراهم گردیده است.

1600173679-loading-icon.gif خدمات مسافرتی، گردشگری، تورهای زیارتی، سیاحتی و مراکز اقامتی به شرح ذیل می‌باشد:

• اجرای سفرهای زیارتی (کربلا، مشهد و…) بر اساس نرخ‌های مصوب سازمان حج و زیارت و دیگر خدمات مسافرتی.
  • تهیه و خرید بلیط کلیه پروازهای داخلی و خارجی مورد نیاز.
  • تهیه و خرید بلیط کلیه قطارهای داخلی و خارجی مورد نیاز.
  • رزرواسیون کلیه هتل‌های داخلی و خارجی با نرخ ویژه.
  • برگزاری تورهای گروهی، نمایشگاهی و آموزشی.
  • انجام امور مربوط به اخذ ویزا.
  • مشاوره خدمات سفر.

1636192139-tel1400.png شماره تماس پشتیبانی تورها و بسته‌های سفر: ۳۴۰۵۰۹۰۰ (۰۲۶)

شرکت گردشگری البرز من: ۰۹۳۹۱۷۲۵۲۵۲ ‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌ همکاران ارجمند دانشگاه می‌توانند جهت اخذ اطلاعات تکمیلی در خصوص تفاهم نامه و بهره‌مندی از خدمات این شرکت طبق شرایط اعلام شده و شماره تماس پشتیبانی اختصاصی دانشگاه تهران‌‌‌‌‌‌‌، اقدام نمایند و همچنین برنامه‌ها و سفرهای گروهی خود را به واحد گردشگری، اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه (آقای سنجربیگی) شماره تماس: ۶۶۹۷۲۰۷۷ اعلام نموده تا سفرهای اختصاصی و ویژه برنامه‌ریزی و اجرا گردد.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران سفر شرکت تعاونی توسعه زیر ساخت گردشگری سیمرغ

بهزاد معمار ماهر ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۳
با سلام، اگر امکان استفاده از خدمات سفرهای خارجی به صورت تقسیط با گواهی کسر از حقوق مستقیم از دانشگاه و معرفی نامه نیز انجام شود، مناسب خواهد بود. متشکرم