اقامت در مجموعه هتل های شهرهای مشهد، اصفهان، شیراز، جزیره قشم، یزد و کاشان (نقد و اقساط) در سال ۱۴۰۱
پیرو انعقاد تفاهم نامه اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران و شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی شهرزاد بال اصفهان اقامت همکاران محترم دانشگاهی در این هتل ها به صورت نقد و اقساط در سال ۱۴۰۱، فراهم گردید.

احتراماً پیرو انعقاد تفاهم نامه شماره: مورخ: اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران و شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی شهرزاد بال اصفهان، با هدف استفاده مطلوب از خدمات گردشگری و اقامتی، کارکنان شاغل و بازنشستگان دانشگاه می‌توانند از هتل‌های زیر مجموعه (به صورت شناور و نقد-اقساط)، استفاده نمایند.

لیست مراکز اقامتی طرف قرارداد با شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی شهرزاد بال

مشاهده اطلاعات
۱۳ هتل صدر مشهد *** مشهد نرخ نامه سال ۱۴۰۱ مشاهده اطلاعات
۱۴ هتل آپارتمان محلات ** مشهد نرخ نامه سال ۱۴۰۱ مشاهده اطلاعات

ارائه خدمات دیگر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی شهرزاد بال اصفهان:

• تهیه بلیط هواپیما قطار و اتوبوس (به صورت نقدی).
  • ترانسفر ورود و خروج به هتل‌ها.
  • تور گردانی در شهرهای مقصد در هتل‌ها و مراکز اقامتی (طرف قرار داد).

روش ثبت نام و رزرو

۱. تکمیل نمودن فرم درخواست معرفی‌نامه در سایت اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه‌‌‌‌‌‌‌ دانشگاه، لطفاً اینجا را کلیک نمائید.

۲. دریافت معرفی‌نامه صادره از دبیرخانه ساختمان مرکزی دانشگاه تهران (طبقه همکف، جناب آقای طاهری).

۳. تماس با پشتیبانی هتل‌ها جهت رزرو و دریافت اطلاعات تکمیلی از طریق شماره‌های اعلام شده:

(ارتباط از طریق واتس آپ: ⁦+۹۸ ۹۰۱ ۳۰۸ ۳۶۱۱⁩) - (تلفن همراه :⁦+۹۸ ۹۰۱ ۳۰۸ ۳۶۱۱⁩).

خواهشمند است جهت رزرو و دریافت اطلاعات هتل‌های زیر مجموعه فقط از طریق شماره‌های پشتیبانی اعلام شده اقدام نمائید.

: ارتباط از طریق واتس آپ

⁦+۹۸ ۹۰۱ ۳۰۸ ۳۶۱۱⁩‌‌‌‌‌‌‌

: ارتباط از طریق تلفن همراه

⁦+۹۸ ۹۰۱ ۳۰۸ ۳۶۱۱⁩