مهلت ارسال هزینه های های بیمه درمان تکمیلی حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

--قابل توجه کلیه کارکنان گرامی و اعضای محترم هیأت علمی، رؤسا و معاونین محترم پردیس‌ها، دانشکده‌ها، مراکز، مؤسسات و واحدهای ستادی

با سلام،

احتراماً، به استحضار می‌رساند با توجه به اعلام کتبی بیمه ایران مبنی بر مهلت دریافت هزینه‌های بیمارستانی و پا را کلینیکی مربوط به قرارداد جاری ۰۱/‏۰۸/‏۱۴۰۰ ‬، خواهشمند است دستور فرمائید نسبت به اطلاع رسانی به بیمه شدگان محترم جهت ارسال مدارک هزینه‌های درمان حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ ۱۸/‏۱۲/‬ ۱۴۰۰ اقدام لازم مبذول گردد. بدیهی است طبق روال معمول تحویل مدارک به کارشناسان بیمه ایران مستقر در واحد مرکز بهداشت توسط نمایندگان محترم امور رفاهی واحدها انجام خواهد شد. ضمناً تقاضا دارد همکاران ارجمند از ارسال مدارک پس از تاریخ مذکور خودداری نموده و نسبت به تحویل مدارک پس از تعطیلات رسمی سال ۱۴۰۱ اقدام فرمایند.

جهت دانلود فایل مدارک تخصصی مورد نیاز جهت پرداخت مستقیم هزینه‌های درمان بیمه شدگان اینجا را کلیک نمائید.

با آرزوی توفیق الهی

کلید واژه ها: دانشگاه تهران کارکنان دانشگاه بیمه