فرم نظر سنجی بیمه درمان تکمیلی

۰۷ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۹ کد : ۳۰۳۳۷ اطلاعیه ها و بخشنامه ها واحد بیمه
فرم نظر سنجی بیمه درمان تکمیلی

به استحضار می‌رساند نظر به اهمیت موضوع سلامت کارکنان و لزوم آگاهی از دیدگاه‌های سازنده همکاران در بخش‌های مختلف امور رفاهی، اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه در نظر دارد جهت بهبود مستمر خدمت رسانی از طریق فرم نظرسنجی از نظرات و پیشنهادات همکاران در بخش خدمات بیمه درمان تکمیلی استفاده نماید. لذا خواهشمند است با تکمیل فرم نظرسنجی ما را در این امر مهم یاری نمائید. بدیهی است مشارکت همکاران گرامی در نظرسنجی پیش رو، دارای اهمیت بوده و موجب تسریع در برنامه ریزی های آتی خواهد شد.

*جهت تکمیل فرم نظرسنجی اینجا را کلیک نمائید.

خواهشمند است دستور فرمائید موضوع به نحو مقتضی به اطلاع تمامی همکاران محترم آن واحد رسانیده شود.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران بیمه درمان تکمیلی