بخشودگی جرایم بیمه شخص ثالث

۱۷ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۶ کد : ۳۲۸۷۳ اخبار برگزیده واحد بیمه
بر اساس بخشنامه بیمه مرکزی، فاصله زمانی این طرح از روز ۱۵ بهمن تا پایان روز ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۱، به عنوان بازه زمانی اجرای این طرح در نظر گرفته شده است.
بخشودگی جرایم بیمه شخص ثالث

((قابل توجه کلیه کارکنان گرامی و اعضای محترم هیأت علمی شاغل و بازنشسته، رؤسا و معاونین محترم پردیس‌ها، دانشکدگان، مؤسسات و …))

عطف به بخشنامه بیمه مرکزی ج. ا. ا و به منظور حمایت از اقشار آسیب پذیر و در راستای ترویج فرهنگ بیمه‌ای، به مناسبت سالروز شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی و اعیاد مبارک ماه‌های رجب و شعبان، صددرصد جریمه (۱۰۰%) مبلغ جریمه صندوق مربوط به وسایل نقلیه موتوری زمینی (اتومبیل و موتور سیکلت) فاقد بیمه‌نامه از تاریخ ۱۵ بهمن تا پایان روز ۱۹ اسفندماه سال جاری به مدت ۳۵ روز و صرفاً در صورت خرید بیمه‌نامه با مدت اعتبار یک ساله، مورد بخشودگی قرار گرفت. همکاران گرامی جهت کسب اطلاعات بیشتر با نماینده بیمه رازی مستقر در دانشگاه تهران با شماره‌های ذیل تماس حاصل فرمایند: (جناب آقای رضاپور: ۰۹۱۹۰۸۰۲۶۴۳)

کلید واژه ها: اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه‌‌‌‌‌‌‌