برگزاری نشست رسیدگی به مسائل بیمه درمان تکمیلی

۰۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۴ کد : ۳۴۷۳۱ اخبار برگزیده واحد بیمه
نشست "رسیدگی به مسائل بیمه تکمیلی درمان کارکنان" روز یکشنبه، ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی برگزار شد.
برگزاری نشست رسیدگی به مسائل بیمه درمان تکمیلی

نشست هم اندیشی در خصوص بررسی و رسیدگی به مسائل بیمه درمان تکمیلی کارکنان دانشگاه تهران با حضور مدیر کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه، رئیس سرپرستی بیمه رازی در استان البرز و دکتر حسنلوئی طلایی و مهندس بوستانی مدیر رفاه دانشکدگان کشاورزی و تعدادی از کارمندان ستادی و اعضای هیأت علمی دانشکدگان کشاورزی برگزار و در مورد مسائل بیمه درمان تکمیلی و شرکت طرف قرارداد با دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران بیمه درمان تکمیلی