با هدف ارائه خدمات مسافرتی، تفریحی، گردشگری و اقامتی به همکاران و بازنشستگان محترم دانشگاه تهران

مجتمع رفاهی و اقامتی اطلس لندز (آبادگران)

با توجه به توافق صورت گرفته،کلیه کارکنان و بازنشستگان دانشگاه تهران می‌توانند با تخفیف ویژه، از مجتمع رفاهی و اقامتی اطلس لندز استفاده نمایند.
مجتمع رفاهی و اقامتی اطلس لندز (آبادگران)

به اطلاع می‌رساند پیرو توافق صورت گرفته اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران، کلیه همکاران و بازنشستگان ارجمند دانشگاه می‌توانند با ارائه معرفی نامه و کارت پرسنلی معتبر، از خدمات گردشگری مجتمع رفاهی و اقامتی اطلس لندز (آبادگران) با تعرفه ویژه دانشگاه تهران، استفاده نمایند.

درباره مجتمع

مجتمع رفاهی و اقامتی اطلس لندز، در زمینی به وسعت ۷۷ هکتار واقع در پنج کیلومتری شهر گلوگاه در مجاورت خلیج گرگان قرار دارد.

امکانات مجتمع

دهکده رفاهی – اقامتی گلوگاه استان مازندران جهت ایجاد رفاه و آسایش بهره برداران و نیز امکان ایجاد اقامت هر چه طولانی‌تر در مجموعه، اقدام به طراحی و پیش بینی مجموعه‌ای از خدمات عمومی – رفاهی نموده است.

مجموعه ویلاها: مجموعه ویلاهای قطعه یک سایت گلوگاه ۷۳ دستگاه ویلا می‌باشد که در سه تیپ و در متراژهای متفاوت از ۲۰۰ تا ۲۶۲ مترمربع در مراحل نهایی می‌باشد که ۳۰ واحد آن در اختیار شرکت گسترش خدمات اطلس می‌باشد. استفاده از بهترین امکانات رفاهی نظیر سیستم‌های گرمایشی – سرمایشی، مبلمان و دکوراسیون داخلی از بهترین کیفیت‌های ممکن و موجود در بازار و نیز استفاده از طراحی مدرن در این واحدها از ویژگی‌های این مجموعه‌ها می‌باشد.

خدمات مجتمع رفاهی و اقامتی اطلس لندز (آبادگران):

۱ – مجموعه در زمینی به مساحت ۷۰۰۰۰ متر مربع در ساحل خلیج گرگان بنا شده است.

۲ – تمامی واحدها دارای تخت خواب استاندارد، پتو و ملحفه هتلی می‌باشند. (تمامی ملحفه‌ها روزانه خشک شویی می‌شوند)

۳ – تمامی واحدها دارای تراس مشرف به فضای سبز هستند.

۴ – تمامی واحدها دارای ظروف اولیه پخت و پز و پذیرایی برای ۶ نفر مهمان می‌باشند.

۵ – واحدها مجهز به سیستم سرمایش کولر گازی و تلویزیون ۴۳ اینچ می‌باشند.

۶ – همه واحدها دارای مبل، کاناپه و میز غذاخوری ۴ نفره هستند.

فاصله تا اماکن مهم و گردشگری:

جنگل توسکا چشمه یکی از جذاب ترین جاده‌های جنگل ی و پارک جنگلی توسکا چشمه با مجموعه ۸ کیلومتر فاصله دارد.

از جاذبه‌های نزدیک به مجتمع رفاهی و اقامتی اطلس لندز: تالاب میانکاله – سراب عباس آباد – بندرهای گز و ترکمن – غارهای هو تو و کمربند – قبرستان اسرارآمیز سفید چاه – سایت پروازی مهدی رجه – روستای تاریخی نیالا و.... می‌باشد.

روش ثبت نام و دریافت معرفی نامه: (ارائه معرفی نامه همکاران و بازنشستگان ارجمند دانشگاه تهران الزامی می‌باشد.)

• تکمیل نمودن فرم درخواست معرفی‌نامه در سایت اداره کل رفاه و سلامت کارکنان، لطفاً اینجا را کلیک نمائید.
  • دریافت معرفی‌نامه صادره از دبیرخانه ساختمان مرکزی دانشگاه تهران (طبقه همکف، جناب آقای طاهری).
  • تماس با تیم پشتیبانی جهت رزرو و دریافت اطلاعات تکمیلی فقط از طریق شماره‌های اعلام شده.
    نحوه‌ی پرداخت بهای خدمات:

افراد معرفی شده از سوی طرف دوم موظف به پرداخت هزینه‌های خدمات در خواستی قبل از تاریخ رزرو خواهند بود و رزرو صرفاً با پرداخت هزینه‌ها قطعی می‌باشد.

کلیه هزینه‌ها، هنگام رزرو به طور کامل می‌بایست به شماره کارت طرف اول (۵۰۵۴۱۶۷۰۰۰۲۴۰۷۱۴) و یا شماره حساب: (۱۴۶۷۱۱۴۱۵۵۸۳۱) به نام شرکت گسترش خدمات اطلس صورت پذیرد.

شرایط کنسلی رزرو های مجموعه به شرح زیر می‌باشد:

• ۷۲ ساعت قبل از ورود هزینه یک شب کسر می‌شود.
  • ۴۸ ساعت قبل از ورود ۵۰ درصد هزینه کل کسر می‌شود.
  • ۲۴ ساعت قبل از ورود کل هزینه اقامت کسر می‌شود.
شماره تماس مجتمع رفاهی و اقامتی اطلس لند شماره‌های تماس

رزرواسیون مجتمع رفاهی و اقامتی اطلس لندز (سرکار خانم شهبازی)

شماره همراه: ۰۹۹۲۴۱۰۳۰۴۸

دانشگاه تهران: ۰۲۱-۶۶۹۷۲۰۷۷