انعقاد تفاهم نامه با مرکز شبانه روزی شفاگستر ایرانیان

۰۸ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۷ کد : ۳۶۰۱۲ اخبار برگزیده اطلاعیه ها و بخشنامه ها واحد بیمه
با توجه به انعقاد تفاهم نامه همکاری، کلیه همکاران و بازنشستگان ارجمند دانشگاه می‌توانند از خدمات تخصصی قابل ارائه مرکز شبانه روزی شفاگستر با تعرفه ویژه دانشگاه تهران، استفاده نمایند.
انعقاد تفاهم نامه با مرکز شبانه روزی شفاگستر ایرانیان

قابل توجه کلیه همکاران محترم، رؤسا و معاونین محترم دانشکده گان، دانشکده‌ها، مراکز، مؤسسات و واحدهای ستادی دانشگاه تهران

به استحضار می‌رساند، درمانگاه شبانه روزی شفاگستر ایرانیان تحت قرارداد با بیمه درمان تکمیلی رازی می‌باشد که طی تفاهم نامه انجام شده با این مرکز، جهت رفاه همکاران گرامی ۱۵ درصد فرانشیز روی کلیه خدمات دندانپزشکی به غیر از اعمال زیبایی حذف گردیده است.

خدمات تخصصی قابل ارائه مرکز شبانه روزی شفاگستر به همکاران:

۱- ترمیمی و زیبایی

۲- پروتز

۳- جراحی و ایمپلنت

۴ - درمان ریشه

۵ - اطفال

۶- ویزیت و طرح درمان و جرمگیری

آدرس: گیشا، ناظریان قمی، کوچه درگاهی، پلاک ۱۹-

شماره تماس هماهنگی: ۸۸۲۸۲۸۰۰ - ۸۸۲۴۶۰۰۵

کلید واژه ها: اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران