تکمیل اطلاعات بیمه نامه های صادره در دانشگاه تهران

بیمه نامه ها شامل: ۱-بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان ۲- بیمه آتش سوزی ساختمان های دانشگاه تهران
۲۸ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۴ کد : ۴۳۰۶۵ اخبار برگزیده اطلاعیه ها و بخشنامه ها واحد بیمه
اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران در خصوص تکمیل اطلاعات بیمه نامه های صادره در دانشگاه، اطلاعیه ای صادر نمود.
تکمیل اطلاعات بیمه نامه های صادره در دانشگاه تهران

قابل توجه کلیه رؤسا و معاونین محترم اداری و مالی دانشکدگان، دانشکده‌ها، مراکز، مؤسسات و واحدهای ستادی دانشگاه تهران

پیرو مکاتبات قبلی در خصوص ضرورت و نیاز به برخی بیمه نامه‌ها در رشته‌های مختلف، بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان و بیمه آتش سوزی ساختمان‌های دانشگاه صادر شده است. لذا جهت ارائه اطلاعات به شرکت و امکان ارائه خدمات در زمان وقوع خسارت خواهشمند است به نکات ذیل توجه نمائید و همچنین مواردی را که نیاز به ارائه اطلاعات دارند را تا ۱۵ شهریورماه به این واحد ارسال نمائید.

(در صورت عدم ارسال تا تاریخ مقرر و بروز حادثه با توجه به مکاتبات قبلی، مسئولیت خسارت به عهده واحد مربوطه می‌باشد.)

• بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان اداری: با توجه به صدور بیمه نامه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان تنها در زمان بروز حادثه فوراً اطلاعات مربوطه طی مکاتبه‌ای به این اداره کل ارسال گردد. (در صورت داشتن سوابق بیمه‌ای تصویر بیمه نامه‌ها ارسال شود)
  • بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان ساختمانی: برای پروژه‌های ساختمانی (احداث- بازسازی- تعمیر) الزام به صدور این بیمه نامه به صورت جداگانه می‌باشد که برای صدور می‌توانید اطلاعات پروژه طی فرم (اینجا) تکمیل و به این اداره کل ارسال نمائید. (در صورت داشتن سوابق بیمه‌ای تصویر بیمه نامه‌ها ارسال شود)
  • بیمه آتش سوزی ساختمان‌ها و اموال: لیست ساختمان‌هایی که در قرارداد بیمه آتش سوزی لحاظ شده‌اند به پیوست ارسال می‌گردد. لذا در صورتی که مشخصات ساختمان شما در این لیست نمی‌باشد، حتماً نسبت به بررسی و تکمیل اطلاعات (تنها در صورت نبودن آدرس ساختمان) اقدام نمائید. لیست اموال مربوط به واحد را در همین پیوست تکمیل و ارسال گردد. (در صورت داشتن سوابق بیمه‌ای تصویر بیمه نامه‌ها ارسال شود)
  • سایر رشته‌ها (مانند موارد ذیل) با ارسال درخواست به این اداره کل بیمه نامه صادر می‌گردد.
  • ‌‌‌‌‌‌‌مسئولیت دارندگان آسانسور در قبال استفاده کنندگان.
  • مسئولیت مدیران مجموعه‌های ورزشی در قبال استفاده کنندگان.
  • بیمه مسئول فنی آزمایشگاه‌ها.
  • مسئولیت مدیران مراکز اقامتی در قبال استفاده کنندگان.
  • بیمه اتومبیل و شخص ثالث دولتی.

در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی با شماره ۶۱۱۱۲۳۸۰ (واحد بیمه دانشگاه) تماس حاصل فرمائید.

فایل اکسل لیست ساختمان‌هایی که در قرارداد بیمه آتش سوزی لحاظ شده‌اند را از اینجا دانلود نمائید.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران