بخشنامه ارسال مدارک جدید (بیمارستانی-پاراکلینیکی)بیمه درمان تکمیلی

پیرو این بخشنامه نمایندگان محترم امور رفاهی واحدها می بایست نسبت به تحویل مدارک به کارشناسان بیمه ایران مستقر در دانشگاه تهران اقدام نمایند.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ضمن تشکر و قدردانی از همراهی تمامی بیمه شدگان گرانقدر و ارجمند به استحضار می‌رساند با عنایت به قرارداد بیمه درمان تکمیلی (۰۱/‏۰۸/‏۹۸‬ لغایت ۳۰/‏۰۷/‏۹۹‬)،‬ خواهشمند است ترتیبی اتخاذ گردد تا نسبت به جمع‌آوری و ارسال مدارک و مستندات (بیمارستانی-پاراکلینیکی) بیمه شدگان از طریق نمایندگان محترم امور رفاهی واحدها و تحویل به کارشناسان بیمه ایران مستقر در دانشگاه تهران به منظور بررسی، آنالیز و پرداخت هزینه‌ها اقدام گردد.

بدیهی است رعایت دقیق نکات مندرج در فایل پیوست، تکمیل فرم مربوطه و ارسال مدارک و مستندات کامل به منظور تسریع رسیدگی و پرداخت هزینه‌ها مورد تقاضاست.

فرم اعلام خسارت هزینه ۹۸-۹۹ درمانی‌‌‌‌‌‌‌

مدارک مورد_نیاز_جهت_تشکیل_پرونده‌‌‌‌‌‌‌

کلید واژه ها: بیمه درمان تکمیلی کارکنان دانشگاه فعالیت‌های اداره امور رفاهی دانشگاه تهران اهداف اداره کل رفاهی