تمدید قرارداد بیمه درمان تکمیلی (جدید)

قرارداد جدید با شرکت سهامی بیمه ایران از تاریخ ۰۱/‏۰۸/‏۹۹‬ لغایت ۳۰/‏۷/‏۱۴۰۰‬ تمدید و منعقد شده است.
تمدید قرارداد بیمه درمان تکمیلی (جدید)

‌‌‌‌‌‌‌با توجه به انقضای مهلت قرارداد بیمه درمان تکمیلی در ساعت ۲۴ مورخ ۳۰/‏۰۷/‏۹۹‬ بدینوسیله به استحضار می‌رساند قرارداد جدید با شرکت سهامی بیمه ایران از تاریخ ۰۱/‏۰۸/‏۹۹‬ لغایت ۳۰/‏۷/‏۱۴۰۰‬ تمدید و منعقد شده است لذا موارد ضروری ذیل جهت مزید استحضار اعلام می‌گردد:

۱- تمدید قرارداد بیمه درمان تکمیلی از تاریخ ۰۱/‏۰۸/‏۹۹‬ لغایت ۳۰/‏۷/‏۱۴۰۰‬ با شرکت سهامی بیمه ایران انجام و تمامی اطلاعات بیمه شدگان قرارداد قبل، عیناً با نوع طرح و تعداد افراد درخواستی به صورت خودکار منتقل خواهد شد.

۲- استفاده از خدمات آنلاین سیستم الکترونیک سدا (ارائه کد ملی) از تاریخ ۰۱/‏۰۸/‏۹۹‬ از طریق مراجع درمانی و بیمارستانی امکان پذیر می‌باشد.

۳- عدم استفاده افراد متقاضی انصراف کلی، کاهش افراد تحت تکفل و تغییر طرح از تاریخ ۰۱/‏۰۸/‏۹۹‬ از خدمات آنلاین ضروری است.

۴- در صورت عدم رعایت بند ۳ پرداخت حق بیمه سالیانه فرد اصلی و افراد تحت تکفل الزامی می‌باشد.

مبلغ حق بیمه طرح یک بابت هر نفر: ۱.۸۵۰.۰۰۰ ریال مبلغ حق بیمه طرح دو بابت هر نفر :۱.۳۵۰.۰۰۰ ریال

(شایان ذکر است مبلغ فوق با احتساب ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده محاسبه گردیده است).

متعاقباً زمان ثبت نام متقاضیان جدید و شرایط مربوطه در قالب بخشنامه از طریق اتوماسیون اداری اطلاع رسانی خواهد شد.

‌‌‌‌‌‌

کلید واژه ها: دانشگاه تهران کارکنان دانشگاه بیمه درمان تکمیلی اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران فعالیت‌های اداره امور رفاهی دانشگاه تهران ارائه گزارش عملکرد رفاهی

زهرا زارعی ۱۷ آذر ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۶
با سلام و احترام متأسفانه من در بیمارستان امام خمینی کار میکنم و بدلیل مشغله کاری، نتوانستم تا 16/9/99 ثبت نام بیمه تکمیلی را انجام دهم، می خوام ببینم راهی وجود داره برای تمدید قرار دادم؟ ممنون
پاسخ مدیر سایت ۱۷ آذر ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۰

با سلام به اطلاع می‌رساند این قرارداد بیمه درمان تکمیلی مربوط به کارکنان دانشگاه تهران می‌باشد.

محمد نوری ۰۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۱
با سلام چهارشنبه هم رسید ولی سامانه ثبت نام فعال نیست
پاسخ مدیر سایت ۰۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۳

با سلام، به اطلاع می‌رساند سامانه هیچ گونه مشکلی ندارد و همکاران در حال ثبت نام و ویرایش اطلاعات در سامانه می‌باشند. در صورت بروز هرگونه مشکل فنی و یا (شرایط و تعهدات قرارداد) با شماره‌های: ۱۱۱۲۱۱۷ ۶ -۶۱۱۱۲۱۱۶ تماس حاصل فرمائید.

محمد ۰۵ آبان ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۷
با سلام لطفا در خصوص شرایط و تعهدات طرح یک و دو اطلاع رسانی شود.
پاسخ مدیر سایت ۰۵ آبان ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۹

با سلام، به اطلاع می‌رساند اطلاعات تکمیلی از طریق بخشنامه و سایت اداره کل امور رفاهی اعلام می‌گردد. با تشکر

مرتضی بیات ۰۳ آبان ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۱
باسلام .برای انصراف چه مراحلی باید طی کرد
پاسخ مدیر سایت ۰۵ آبان ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۹

با سلام، به اطلاع می‌رساند از روز چهارشنبه بازه زمانی ثبت نام و اطلاعات تکمیلی از طریق بخشنامه و سایت اداره کل امور رفاهی اعلام می‌گردد. با تشکر

محمد علییاری ۰۳ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۲
برای اصلاح و تغییرات چه باید کرد؟
پاسخ مدیر سایت ۰۳ آبان ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۹

با سلام، فعلاً سامانه ثبت نام فعال نشده است، منتظر اطلاع رسانی‌های اداره کل امور رفاهی باشید. باتشکر

زلیخا فرقانی ۰۳ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۱
ضمن تشکر از زحمات همکاران من طرح دو بودم و متقاضی طرح 1 هستم چگونه باید تغییر دهم. ممنون