اتمام زمان ثبت نام بیمه درمان،عمر و حوادث تکمیلی قرارداد جدید (۱۴۰۰/۰۸/۰۱ لغایت ۱۴۰۱/۰۷/۳۰)

۰۳ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۱ کد : ۲۳۸۵۶ اطلاعیه ها و بخشنامه ها

قابل توجه کلیه همکاران محترم، رؤسا و معاونین محترم دانشکدگان، دانشکده‌ها، مراکز، مؤسسات و واحدهای ستادی دانشگاه تهران

به استحضار کلیه همکاران ارجمند دانشگاهی می‌رساند با توجه به بخشنامه شماره: ۱۸۷۹۹۹/‏۱۵۷‬ مورخ: ۰۱/‏۰۸/‏۱۴۰۰‬ ثبت نام بیمه درمان و عمر و حوادث تکمیلی مربوط به قرارداد جدید در (بازه زمانی ۰۳/‏۰۸/‏۱۴۰۰‬ لغایت ۱۱/‏۰۸/‏۱۴۰۰)‬ به اتمام رسیده است و حق بیمه هر نفر به نسبت ثبت نام شما عزیزان در فیش حقوقی آبان ماه با لحاظ نمودن پنجاه درصد یارانه بیمه درمان تکمیلی محاسبه گردیده است.

لذا خواهشمند است همکارانی که بنا به هر علتی در بازه زمانی مقرر، موفق به انجام تغییرات در سامانه ثبت نام پیشخوان دانشگاه نشده‌اند با توجه به مشخص نبودن منابع یارانه حق بیمه و عدم امکان اصلاح حق بیمه در فیش حقوقی از ارسال درخواست عضویت، افزایش، کاهش و تغییر طرح خودداری فرمایند.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران کارکنان دانشگاه بیمه درمان تکمیلی