افزایش پرداخت یارانه بیمه شدگان بیمه درمان تکمیلی به پنجاه درصد

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۴ کد : ۱۱۵۱۵ اطلاعیه ها و بخشنامه ها واحد بیمه
افزایش پرداخت یارانه بیمه شدگان بیمه درمان تکمیلی به پنجاه درصد

احتراماً ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و سلامتی برای تمامی بیمه‌شدگان ارجمند به استحضار می‌رساند با عنایت به پیگیری‌های انجام شده و موافقت حاصله، یارانه حق بیمه در هریک از طرح‌های یک و دو برای اعضای محترم هیأت علمی با رتبه استادیاری و تا پنج سال سابقه و افراد تحت تکفل ایشان و همچنین اعضای محترم غیر هیأت علمی و افراد تحت تکفل ایشان از ابتدای قرارداد جاری بیمه درمان تکمیلی (۱/‏۸/‏۹۸‬ لغایت ۳۰/‏۷/‏۹۹‬) از چهل و پنج درصد به پنجاه درصد افزایش یافته است.

همچنین لازم به ذکر است از ابتدای فروردین‌ماه سال جاری علاوه بر پرداخت یارانه سهم دانشگاه به صورت ماهیانه، بیمه‌شدگان ارجمند صرفاً پنجاه درصد سهم حق بیمه خود را پرداخت می‌نمایند که این موضوع در فیش حقوقی ماهیانه همکاران قابل رؤیت می‌باشد.

کلید واژه ها: اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران بیمه