با هدف ارائه خدمات مسافرتی، تفریحی و گردشگری به همکاران و بازنشستگان محترم دانشگاه تهران

ارائه بسته های سفر گروهی ویژه خانواده بزرگ دانشگاه تهران، تابستان ۱۴۰۱

پیرو توافق صورت گرفته اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه، بسته های سفر گروهی ویژه تابستان ۱۴۰۱ (نقد و اقساط) در اختیار خانواده بزرگ دانشگاه تهران قرار گرفت.
ارائه بسته های سفر گروهی ویژه خانواده بزرگ دانشگاه تهران، تابستان ۱۴۰۱

‌‌‌‌‌‌‌((قابل توجه کلیه کارکنان گرامی و اعضای محترم هیأت علمی، رؤسا و معاونین محترم پردیس‌ها، دانشکدگان، مراکز، مؤسسات و واحدهای ستادی))

واحد گردشگری اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه سفرنامه ای خاص برای شما در نظر دارد‌…

به استحضار می‌رساند پیرو انعقاد تفاهم نامه به شماره: ۳۵۶- ص -۱۴۰۰ مورخ: ۱ اسفندماه ۱۴۰۰، بین اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه و شرکت گردشگری شهرزاد بال، کلیه کارکنان و بازنشستگان دانشگاه تهران به همراه خانواده ایشان می‌توانند از بسته‌های سفرهای داخلی و گروهی، ویژه تابستان ۱۴۰۱ با ارائه معرفی نامه و کارت پرسنلی معتبر، با پرداخت هزینه سفر به صورت ۴۰ درصد نقد و مابقی در ۴ قسط، استفاده نمایند.

• شرایط پرداخت اقساطی برای همکاران و بازنشستگان دانشگاه تهران (۴۰ درصد نقد و مابقی در ۴ قسط)

تبصره: برای تمامی شاغلین (هر دو صندوق) و بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری (به غیر از بازنشستگان تأمین اجتماعی) امکان پرداخت اقساطی فراهم می‌باشد.

روش ثبت نام و رزرو

۱. تکمیل نمودن فرم درخواست معرفی‌نامه در سایت اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه، لطفاً اینجا را کلیک نمائید.

۲. دریافت معرفی‌نامه صادره از دبیرخانه ساختمان مرکزی دانشگاه تهران (طبقه همکف، جناب آقای طاهری).

۳. تماس با پشتیبانی شرکت جهت رزرو و دریافت اطلاعات تکمیلی از طریق شماره‌های اعلام شده: ۰۹۱۹۳۱۸۷۸۹۲-۰۳۱۳۲۰۰۸

خواهشمند است جهت رزرو و دریافت اطلاعات تکمیلی سفرهای دیگر با واحد گردشگری دانشگاه تهران (شماره تماس: ۶۶۹۷۲۰۷۷، سنجربیگی) اقدام نمائید.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران سفر سفر کارکنان