بخشنامه شرکت در نظرسنجی بیمه درمان تکمیلی دانشگاه تهران و بارگذاری مدارک در زمان مقرر

با هدف پیگیری و بهبود فعالیت‌های واحد بیمه اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران، فرم نظرسنجی بیمه درمان تکمیلی دانشگاه تهران تا تاریخ ۳۰ مرداد ماه ۱۴۰۳ فعال می باشد.

قابل توجه کلیه همکاران محترم، رؤسا و معاونین محترم دانشکدگان، دانشکده‌ها، مراکز، مؤسسات و واحدهای ستادی دانشگاه تهران

ضمن آرزوی سلامتی و بهروزی برای کلیه همکاران دانشگاه و خانواده محترم ایشان، به استحضار می‌رساند:

• با توجه به نزدیک شدن پایان قرارداد بیمه درمان تکمیلی و مهلت بارگذاری ۹۰ روزه، خواهشمند است هزینه‌های درمانی خود را به روز بارگذاری نمائید.
  • لازم به ذکر می‌باشد با گذشت بیش از ۹۰ روز از تاریخ انجام هزینه دیگر امکان بارگذاری هزینه‌های درمانی وجود ندارد.
  • به منظور اطلاع از میزان رضایتمندی جهت پیگیری و بهبود فعالیت‌های واحد بیمه اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران خواهشمند است با ارائه پیشنهادات و انتقادات ارزشمند خود در (فرم نظرسنجی در لینک مربوطه) ما را در افزایش کیفیت ارائه خدمات بیمه تکمیلی یاری فرمائید.
  • (بازه زمانی شرکت در نظرسنجی از تاریخ ۰۶/‏۰۵/‏۱۴۰۳‬ الی ۲۰/‏۰۵/‏۱۴۰۳‬ می‌باشد)

جهت تکمیل فرم نظرسنجی بیمه تکمیلی
اینجا را کلیک نمائید.

آخرین مهلت تکمیل و ارسال فرم نظرسنجی: ۱۴۰۳/۰۵/۲۰