ارسال مدارک (بیمارستانی-پاراکلینیکی) قرارداد ۱/‏۸/‏۹۷‬ لغایت ۳۰/‏۷/‏۹۸‬ بیمه درمان تکمیلی

۱۰ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۲ کد : ۱۰۱۵۴ اطلاعیه ها و بخشنامه ها واحد بیمه

‌‌‌‌‌‌‌به اطلاع می‌رساند، خواهشمند است ترتیبی اتخاذ گردد تا نسبت به ارسال مدارک (بیمارستانی - پا را کلینیکی) مربوط به قرارداد ۱/‏۸/‏۹۷‬ لغایت ۳۰/‏۷/‏۹۸‬ بیمه شدگان جهت بررسی، آنالیز مدارک و پرداخت هزینه‌ها توسط کارشناسان بیمه ایران مستقر در دانشگاه از طریق نمایندگان محترم امور رفاهی واحد مربوطه، با توجه به فرم پیوست تا حداکثر تاریخ ۳۰/‏۰۹/‏۹۸‬ اقدام لازم به عمل آید. ضمن تاکید مجدد بر ارسال مدارک و اسناد هزینه صرفاً مربوط به قرارداد فوق‌الذکر به استحضار می‌رساند تاریخ تحویل مدارک قابل تمدید نمی‌باشد.

کلید واژه ها: کارکنان دانشگاه اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران بیمه درمان تکمیلی