برگزاری هشتمین نشست مدیران رفاهی دانشگاه‌های سطح یک کشور

تعداد بازدید:۲۱۵۷
هشتمین نشست مدیران رفاهی دانشگاه‌های سطح یک کشور ،۱۸ دی ماه ۱۳۹۸ در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
برگزاری هشتمین نشست مدیران رفاهی دانشگاه‌های سطح یک کشور

در ابتدای این نشست، جناب آقای دکتر موسوی، معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه تربیت مدرس خاطر نشان کردند، ادارات رفاه نقش مهمی در افزایش انگیزه کارکنان و تقویت دانشگاه دارند و از این ادارات به عنوان موتور و قلب تپنده دانشگاه‌ها یاد کردند. ایشان افزودند: مسئولیت و رسالت سنگینی بر عهده مدیران رفاهی دانشگاه‌هاست زیرا با مسائل رفاهی همچون: مسکن و بیمه و… روبرو هستند که از دغدغه‌های اصلی کارکنان و اعضای هیأت علمی می‌باشد.

ایشان با اشاره به اینکه در شرایط اقتصادی کنونی بحث مسکن یک دغدغه اساسی برای دو قشر کارمند و اعضای هیأت علمی تبدیل شده است و با توجه به افزایش سیر مهاجرت اعضای هیأت علمی در یکی دو سال اخیر که هر کدام یک سرمایه‌ای برای کشور محسوب می‌شوند، باید تمام تلاش خود را برای این گروه انجام داده و حرکت جدی برای ماندگاری آنها انجام شود و به همین دلیل نیز تأمین مسکن، یکی از دغدغه‌های اصلی رؤسا و معاونین اداری و مالی دانشگاههاست و از آن به عنوان یکی از مهمترین عوامل بازدارنده مهاجرت یاد نمودند.

در ادامه با اشاره به اهمیت خدمات بیمه‌ای برای دو قشر کارکنان و اعضای هیأت علمی بیان داشتند: در بحث بیمه لازم است بیمه‌ها، استانداردهای اساسی را شناسایی کرده و با بررسی نقاط قوت و ضعف آنها ومذاکره با شرکت‌های مختلف آنها را در فضای رقابتی قرار دهند و هر چه متحدتر باشیم قدرت چانه زنی بیشتری خواهیم داشت که این برای هر دو طرف سود آور است و ادارات رفاه یک پایگاه جدی برای این امر محسوب می‌شود و باید تا جای ممکن هوشمندانه‌تر عمل کرد.

وی همچنین یادآور شدند سیزده دانشگاه سطح یک کشور، دارای ظرفیت‌ها و امکانات بسیار خوبی می‌باشند که می‌توان با شناسایی، معرفی و همچنین اشتراک و گسترش همکاری‌ها، از ظرفیت مطلوب آنها استفاده بهینه نمائیم.

دکتر موسوی در پایان تاکید فرمودند در این جلسات با ارائه ایده‌های جدید و خلاقانه و تجمیع ابتکارات می‌توان به یک هدف مشترک رسید و ما نیز از این ایده‌ها حمایت نموده و سعی خواهیم کرد این موارد را در جلسات معاونین اداری و مالی دانشگاه‌ها به تصویب رسانده و به صورت جمعی اجرا کنیم.

در بخش دیگر نشست، جناب آقای مهندس گودرزی مدیر کل امور رفاهی دانشگاه تهران نیز ضمن خیر مقدم به مدیران رفاهی دانشگاه‌ها حاضر در جلسه، با اشاره به اهداف تشکیل این نشست‌ها که هم افزایی در موضوعات رفاهی، انتقال تجربیات، تبادل اطلاعات، تجمیع امکانات و … در تمامی حوزه‌های رفاهی سیزده دانشگاه سطح یک کشور بوده، افزودند: باید با یک انسجام و برنامه ریزی دقیق‌تری این کار را به انجام برسانیم. ایشان در ادامه صحبتهای خود، همچنین اعلام نمودند، هماهنگی و وحدت رویه یکی دیگر از ثمرات این جلسات است که می‌تواند اتفاق مبارکی باشد.

سپس دکتر طالب زاده، به توضیح درباره مراحل تدوین و تنظیم سند رفاهی دانشگاه شیراز پرداختند.

در بخش دیگر نشست، کمیته‌های بیمه و تعاون ضمن ارائه گزارشی از عملکرد و اقدامات خود به بحث و بررسی درخصوص اقدامات آتی این حوزه‌ها پرداختند.

در این جلسه دو شرکت ارائه دهنده خدمات و کالاهای رفاهی ضمن ارائه توضیحاتی از سابقه فعالیت شرکت‌های خود در حوزه خدمات رفاهی که می‌توانند به این سیزده دانشگاه ارائه دهند، اشاره نمودند.

در پایان جناب آقای مهندس گودرزی دبیر شورای رفاهی سیزده دانشگاه سطح یک کشور، ضمن تشکر از زحمات همکاران رفاهی سایر دانشگاه‌ها بر فعال سازی و تشکیل مستمر کمیته‌های ذی‌ربط تاکید کردند و همچنین موضوع برگزاری نشست، بازدید از مراکز، مؤسسات و شرکت‌های ارائه دهنده خدمات و اقلام رفاهی را مهم و ضروری دانستند.

ضمناً" مقرر گردید نشست بعدی در بهمن ماه سال جاری در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار گردد.

 

 

کلید واژه ها: اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران دانشگاه های سطح یک کشور اهداف اداره کل رفاهی دانشگاه تهران چشم انداز رفاهی


نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.