اعطای تسهیلات جدید بانک ملت به همکاران دانشگاه تهران

۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۷:۴۸ کد : ۱۰۹۱۴ اخبار برگزیده اطلاعیه ها و بخشنامه ها
بر اساس توافقات حاصله بین دانشگاه تهران و بانک ملت، تسهیلات با نرخ جدید در قالب توافق یک ساله به همکاران دانشگاه پرداخت می گردد.
اعطای تسهیلات جدید بانک ملت به همکاران دانشگاه تهران

به استحضار می‌رساند در راستای ارائه تسهیلات و خدمات مناسب به دانشگاهیان محترم و بر اساس توافقات حاصله بین دانشگاه تهران و بانک ملت، هماهنگی لازم جهت اعطای تسهیلات با نرخ جدید در قالب توافق یک ساله جهت استفاده همکاران ارجمند فراهم گردیده است:

شرایط و میزان پرداخت تسهیلات بانک ملت شعبه دانشگاه
ردیف عنوان تسهیلات سقف پرداخت تسهیلات به ریال سود تسهیلات مدت بازپرداخت اقساط به ماه وام گیرندگان شرایط
۱ کارت اعتباری ۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰ %۱۵ ۴۸ اعضای غیر هیأت علمی *پیوست یک*
۲ عقد مرابحه ۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰ %۱۵ ۴۸ اعضای غیر هیأت علمی *پیوست دو*
۳ تعمیر و بازسازی واحد مسکونی ۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰ %۱۵ ۶۰ اعضای هیأت علمی *پیوست سه*
۴ خرید لوازم خانگی و تجهیزات ۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰ %۱۵ ۶۰ اعضای هیأت علمی *پیوست چهار*

(همکاران محترم توجه داشته باشند در صورتی که قبلاً از تسهیلات کارت اعتباری استفاده نموده اند، جهت استفاده مجدد می بایست تسهیلات قبلی را تسویه نمایند)

متقاضیان گرامی قبل از ارسال تقاضا حتماً نکات ذیل را مد نظر داشته باشند:

• نداشتن مانده بدهی در قالب کارت اعتباری در هیچیک از بانک‌های شبکه بانکی کشور (مربوط به تسهیلات ردیف یک)
  • نداشتن چک برگشتی و اقلام معوق نزد سیستم بانکی کشور
  • عدم پذیرش ضمانت متقابل بین متقاضی تسهیلات و ضامنین
  • صرفاً امکان استفاده از یک نوع تسهیلات چهارگانه مذکور در طول قرارداد سالیانه

متقاضیان ارجمند در صورت داشتن شرایط لازم (مندرج در پیوست‌های مربوطه) می‌توانند تقاضای خود را از طریق اتوماسیون اداری یا نامه مکتوب به اداره کل امور رفاهی ارسال نمایند، بدیهی است پس از بررسی لازم در صورت واجد شرایط بودن و مشروط به تأمین منابع لازم و بر اساس اعتبار ماهیانه و زمان ارسال تقاضا در نوبت معرفی و دریافت تسهیلات قرار خواهند گرفت.

لازم به توضیح است پس از نهایی شدن لیست واجدین شرایط و صدور معرفی نامه، همکاران محترم با ملاحظه رونوشت معرفی نامه صادره توسط اداره کل امور رفاهی می‌توانند جهت دریافت اصل معرفی نامه به دبیرخانه سازمان مرکزی مراجعه و به همراه مدارک لازم (مندرج در پیوست‌های مربوطه) به بانک ملت شعبه دانشگاه مراجعه نمایند.

بر اساس توافقات حاصله در صورت تشکیل پرونده و تکمیل بودن مدارک، تسهیلات مربوطه ظرف مدت ۷۲ ساعت قابل اعطا می‌باشد.

جهت د‌‌‌‌‌‌‌انلود مدارک پیوست بخشنامه کلیک نمائید.

همکاران محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر از سایر تسهیلات اعطایی بانک‌ها و همچنین ارسال هرگونه انتقاد و پیشنهادات می‌توانند به وب سایت اداره کل امور رفاهی مراجعه فرمایند.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران واحد وام و تسهیلات مالی تسهیلات خرید کارکنان دانشگاه اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران بانک ملت