پیام تبریک مدیر کل امور رفاهی دانشگاه به مناسبت فرارسیدن سال جدید

۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۱ کد : ۱۱۱۸۰ اخبار برگزیده

‌‌‌‌‌‌‌به نام آنکه هستی نام از او یافت‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌((یا مُقَلِّبَ الْقُلُوب وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ))

عید باستانی نوروز، کهن‌ترین جشن گیتی و جلوه‌ای از فرهنگ غنی مردم متمدن ایران، نشان از ماندگاری فرهنگ زیبای ایرانی دارد، آداب و رسوم ایرانیان برگرفته از تغییر و تحول در نظام طبیعت است؛ عید نوروز، سنتی زیبا و دیرینه و پیام آور محبت، صلح، دوستی و مهرورزی است.

پیشاپیش حلول بهار طبیعت را اصالتاً" از طرف خود و نیابتا" از سوی همکاران سخت‌کوش اداره کل امور رفاهی به تمامی اساتید، کارکنان، دانشجویان و خانواده ارجمند ایشان تبریک و تهنیت گفته و در ایامی که متأسفانه شیوع بیماری کرونا، جهان و مردم کشور عزیزمان ایران را در بر گرفته، از بارگاه آن یگانه معبود هستی بخش، سالی سرشار از معنویت، شادابی و موفقیت همراه با سلامتی برایتان آرزو داریم.

محمد علی گودرزی

مدیر کل امور رفاهی دانشگاه تهران