تامین الکل اتیلیک ۷۰% طبی واحدهای دانشگاه تهران(بخشنامه)

به استحضار می‌رساند بنا به پیشنهاد برخی مسئولین محترم واحدها و ضرورت استفاده از مواد ضد عفونی کننده به منظور پیشگیری از ابتلاء به کرونا و شیوع آن، با یکی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه جهت تأمین الکل طبی با کیفیت و قیمت مناسب، هماهنگی لازم صورت گرفته است.

این شرکت آمادگی دارد الکل اتیلیک ۷۰% را در ظروف ۲۰ لیتری، با قیمت پایه ۲۵۰,۰۰۰ ریال به ازای هر لیتر، جهت استفاده واحدهای آموزشی، اداری، آزمایشگاهی و… عرضه نماید.

واحدهای دانشگاهی می‌بایست میزان لیتر مورد نیاز آن واحد که ضریبی از ۲۰ خواهد بود را به صورت گروهی و طی نامه رسمی، حداکثر تا تاریخ ۱۹/‏۰۳/‏۹۹‬ به اداره کل امور رفاهی دانشگاه ارسال فرمایند.

نحوه واریز وجه پس از جمع بندی درخواست‌ها، به واحدهای متقاضی اعلام خواهد شد. تحویل محموله نیز یک ماه پس از پرداخت وجه، در محل دانشگاه صورت خواهد گرفت.

‌‌‌

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران