پیام تسلیت درگذشت مادر همکاران اداره کل امور خوابگاه ها دانشگاه تهران

۲۰ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۲ کد : ۲۵۰۸۳ اخبار برگزیده پیام تبریک، تسلیت
اداره کل امور رفاهی درگذشت "مادر" همکاران عزیزمان جناب آقای بهنام و سرکار خانم جعفر پور شاغل در اداره کل امور خوابگاه ها دانشگاه تهران را به خانواده داغدار ایشان تسلیت عرض می نماید.
پیام تسلیت درگذشت مادر همکاران اداره کل امور خوابگاه ها دانشگاه تهران

باسمه تعالی

" کُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ ثُمَّ إِلَیْنا تُرْجَعُونَ «۵۷» "

هرچند که تاب فراق و هجران سخت و دشوار است، لیکن تقدیر الهی را جز صبر و بردباری چاره‌ای نیست.

با نهایت تأسف و تأثر درگذشت"مادر" همکاران عزیزمان جناب آقای بهنام و سرکار خانم جعفر پور شاغل در اداره کل امور خوابگاه ها دانشگاه تهران را به خانواده داغدار آن مرحومه تسلیت عرض می‌نمائیم. از خداوند بزرگ برای آن سفرکرده غفران واسعه الهی و برای کلیه بازماندگان محترم صبری جمیل و اجری جزیل را مسئلت می‌داریم.

روحش شاد یادش گرامی

اداره کل امور رفاهی دانشگاه تهران