درخواست لیست اسامی و مشخصات کارکنان شرکتی واحدهای دانشگاه

۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۰ کد : ۲۷۱۰۲ اطلاعیه ها و بخشنامه ها اداره خدمات رفاهی
درخواست لیست اسامی و مشخصات کارکنان شرکتی واحدهای دانشگاه

به استحضار می‌رساند نظر به اینکه گزارش و آمار دقیقی از کارکنانی که به صورت شرکتی در واحدهای دانشگاه مشغول خدمت می‌باشند در اختیار نیست لذا این اداره کل برای توزیع سبد کالا و کمک‌های رفاهی غیرنقدی با مشکلاتی مواجه می‌باشد. خواهشمند است دستور فرمائید لیست اسامی این دسته از کارکنان به همراه سایر مشخصات به طور کامل و دقیق در جدول پیوست درج گردیده و حداکثر تا تاریخ ۱۰/‏۰۲/‏۱۴۰۱‬ با نامه رسمی به اداره کل رفاه و سلامت ارسال گردد.

لازم به ذکر است لیست ارسالی واحدها پس از تائید مراجع ذیربط، ملاک تحویل کمک‌های رفاهی غیرنقدی به واحدها خواهد بود. تاکید می‌نماید تکمیل اطلاعات کلیه ستون های جدول پیوست الزامی است و به لیست هایی که ناقص ارسال گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد.

برای دانلود فایل درج_نام_و_مشخصات_کارکنان_شرکتی اینجا را کلیک نمایید.

‌‌با آرزوی توفیق الهی

‌‌‌‌

کلید واژه ها: دانشگاه تهران پایگاه اطلاعاتی رفاهی کارکنان کارکنان دانشگاه اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران