پیام تسلیت درگذشت مادر همکار مرکز حوزه ریاست دانشگاه تهران

۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۱ کد : ۲۷۱۳۵ پیام تبریک، تسلیت
اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران درگذشت "مادر" جناب آقای علیرضا ملتی همکار محترم مرکز حوزه ریاست دانشگاه تهران را به خانواده داغدار ایشان تسلیت عرض می نماید.
پیام تسلیت درگذشت مادر همکار مرکز حوزه ریاست دانشگاه تهران

" کُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ ثُمَّ إِلَیْنا تُرْجَعُونَ «۵۷» "

هرچند که تاب فراق و هجران سخت و دشوار است، لیکن تقدیر الهی را جز صبر و بردباری چاره‌ای نیست.

با نهایت تأسف و تأثر درگذشت"مادر" همکار عزیزمان جناب آقای علیرضا ملتی شاغل در مرکز حوزه ریاست دانشگاه تهران را به خانواده داغدار آن مرحومه تسلیت عرض می‌نمائیم. از خداوند بزرگ برای آن سفرکرده غفران واسعه الهی و برای کلیه بازماندگان محترم صبری جمیل و اجری جزیل را مسئلت می‌داریم.

روحش شاد یادش گرامی

کلید واژه ها: دانشگاه تهران کارکنان دانشگاه اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران