روابط عمومی‌های برتر و شایسته تقدیر دانشگاه در نخستین جشنواره روابط عمومی واحدهای دانشگاه تهران معرفی شدند.

۰۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۸ کد : ۲۸۰۱۸ اخبار برگزیده
روابط عمومی‌های برتر دانشگاه تهران روز یکشنبه اول خرداد ماه ۱۴۰۱ با حضور رئیس دانشگاه تهران و مدیران ارشد حوزه ارتباطات و روابط عمومی، معرفی و تقدیر شدند.

همزمان با برگزاری آئین اختتامیه نخستین جشنواره روابط عمومی واحدهای دانشگاه تهران که با حضور دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه، دکتر سپهر خلجی عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت، عباس هنرمند معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری، دکتر مهدی شهبازی رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر ندا شفیعی مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم و دکتر رضا همدانچی مدیرکل روابط عمومی بانک سپه در محل دانشکدگان علوم دانشگاه تهران برگزار شد،

روابط عمومی‌های برتر و شایسته تقدیر دانشگاه تهران از جمله مسئول روابط عمومی اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه معرفی و با اعطا لوح تقدیر از رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران و رئیس نخستین جشنواره روابط عمومی واحدهای دانشگاه تهران از ایشان قدردانی به عمل آمد.

‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران جشنواره روابط عمومی های برتر