پیام تسلیت درگذشت همکار هیات علمی دانشگاه تهران

۲۵ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۳ کد : ۲۹۵۴۹ پیام تبریک، تسلیت
اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران درگذشت "همکار عزیزمان "جناب آقای دکتر سعید جعفری مقدم، همکار محترم هیات علمی دانشگاه تهران" را به خانواده داغدار ایشان تسلیت عرض می نماید.
پیام تسلیت درگذشت همکار هیات علمی دانشگاه تهران

" کُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ ثُمَّ إِلَیْنا تُرْجَعُونَ «۵۷» "

هرچند که تاب فراق و هجران سخت و دشوار است، لیکن تقدیر الهی را جز صبر و بردباری چاره‌ای نیست.

با نهایت تأسف و تأثر درگذشت همکار عزیزمان" جناب آقای دکتر سعید جعفری مقدم، شاغل در دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران"، را به عموم همکاران، اساتید، دانشجویان و خصوصاً خانواده داغدار آن مرحوم تسلیت عرض می نمائیم. از خداوند بزرگ برای آن سفرکرده غفران واسعه الهی و برای کلیه بازماندگان محترم صبری جمیل و اجری جزیل را مسئلت می‌داریم.

روحش شاد یادش گرامی

‌‌‌‌