تهیه بلیط مجموعه اُپارک با تخفیف ویژه دانشگاه تهران

طبق پیگیری به عمل آمده با مجموعه تفریحی ورزشی اُپارک، اعضای محترم هیأت علمی و کارمندان ارجمند میتوانند نسبت به تهیه بلیط مجموعه با استفاده از ۲۰ درصد تخفیف اقدام نمایند.
تهیه بلیط مجموعه اُپارک با تخفیف ویژه دانشگاه تهران

احتراماً، به استحضار می‌رساند با عنایت به فرارسیدن فصل تابستان و درخواست همکاران محترم مبنی بر استفاده از پارک آبی اُپارک، هماهنگی لازم جهت تهیه بلیط از آن مجموعه با استفاده از ۲۰% تخفیف به عمل آمده است. به همین منظور مقرر شد نماینده محترم اُپارک
روز یکشنبه، مورخ: ۰۲/‏۰۵/‏۱۴۰۱‬ از ساعت ۹ لغایت ۱۳.۳۰ در دانشگاه تهران مستقر شوند.

متقاضیان می‌توانند در بازه زمانی اعلام شده با مراجعه به درب غربی باشگاه دانشگاه (ورودی تالار اصلی) نسبت به تهیه بلیط اقدام نمایند.

اطلاعات تکمیلی:

• بلیط ۳۵۰ هزارتومانی با ۲۰ درصد تخفیف ۲۸۰ هزار تومان برای روزهای شنبه تا پنجشنبه از ۸ صبح تا ۳ بعدازظهر‬.
  • ‬ بلیط ۴۰۰ هزارتومانی با ۲۰ درصد تخفیف ۳۲۰ هزار تومان برای روزهای جمعه و ایام تعطیل رسمی.
  • ‬ هزینه بلیط کودکان خردسال بر اساس اندازه قد تا ۱۲۰ سانتی متر ۲۰۰ هزار تومان که با ۲۰ درصد تخفیف ۱۵۰ هزار تومان می باشد.
  • فرصت استفاده از بلیط از زمان فروش به مدت ۴۵ روز یعنی تا اواسط شهریور ماه می باشد.

‬نکته: ممکن است روزهای استفاده برای بانوان و آقایان یک روز در میان با ساعت بیشتر (۹ صبح تا ۱۰ شب) باشد و این موضوع تا ۲ مرداد ماه و زمان فروش قطعی اعلام خواهد شد.

برای آشنایی با امکانات مجموعه به وب سایت شرکت به آدرس www.opark.ir مراجعه نمائید.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران کارکنان دانشگاه اوقات فراغت کارکنان