جمع آوری پیشنهادات همکاران دانشگاه تهران در خصوص افزایش مراکز درمانی شرکت بیمه رازی

۰۱ آبان ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۸ کد : ۳۱۰۶۷ اخبار برگزیده واحد بیمه
همکاران دانشگاه با هدف افزایش مراکز درمانی طرف قرارداد شرکت بیمه رازی، نام مراکز مد نظر خود را به اداره کل رفاه و سلامت کارکنان ارسال نمایند.
جمع آوری  پیشنهادات همکاران دانشگاه تهران در خصوص افزایش مراکز درمانی شرکت بیمه رازی

پیرو بخشنامه شماره ۸۹۸۸۰۶۲ مورخ ۲۷/‏۰۷/‏‬ ۱۴۰۱ در خصوص افزایش مراجع درمانی طرف قرارداد با شرکت بیمه رازی که جز تعهدات شرکت، نیز می‌باشد، مستدعی است به نحو مقتضی به کلیه همکاران محترم اطلاع رسانی گردد تا نام مراکز مد نظر خود را حداکثر تا تاریخ ۰۳/‏۰۸/‏۱۴۰۱‬ برای بررسی و عقد قرارداد، در فایل پیوست، به نمایندگان محترم رفاهی آن واحد اعلام نموده و با امضای معاونت اداری مالی یا اجرایی، به این اداره کل ارسال نمایند.

فایل پیوست (اکسل) را از اینجا دانلود نمائید.