با هدف آشنایی رابطین مستقر در واحدها با الزامات ایمنی، بهداشت شغلی و زیست محیطی

برگزاری اولین دوره آموزش رابطین HSE مستقر در واحدهای دانشگاه تهران

اولین دوره آموزش رابطین HSE با حضور رابطین واحدهای دانشگاه تهران در آبان ماه ۱۴۰۱، برگزار شد.
برگزاری اولین دوره آموزش رابطین HSE مستقر در واحدهای دانشگاه تهران

اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه با همکاری مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان، اولین دوره آموزش رابطین HSE واحدهای دانشگاه تهران را برگزار نمود. این دوره با هدف آشنایی رابطین HSE واحدهای دانشگاه تهران با الزامات ایمنی، بهداشت شغلی و زیست محیطی در خصوص کارکنان دانشگاه به مدت سه روز در تاریخ‌های ۹، ۱۰ و ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۱ در مکان تالار شهید سردار سلیمانی به صورت حضوری برگزار شد.

در این دوره که به مدت ۱۲ ساعت برگزار شد، مباحث سیستم‌های مدیریت ایمنی – بهداشت و محیط زیست (استانداردهای ISO 45001:2018 , ISO 14001:2015) تشریح گردید و همچنین به مفاهیمی چرخه دمینگ PDCA، مفهوم مخاطره، جنبه زیست محیطی و ریسک همچنین نقش و جایگاه الزامات قانونی در HSE و …پرداخته شد. در پایان دوره نیز فهرستی از پیشنهادات برای نقشه راه آینده جمع آوری گردید.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه‌‌‌‌‌‌‌ معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع