اعلام شماره کارت، حساب صندوق رفاه نزد بانک مهر ایران

۱۶ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۶ کد : ۳۱۲۹۳ اخبار برگزیده واحد وام وتسهیلات مالی
واحد وام و تسهیلات مالی اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه شماره کارت و حساب سپرده جدید صندوق قرض الحسنه رفاه نزد بانک مهر ایران را اعلام نمود.
اعلام شماره کارت، حساب صندوق رفاه نزد بانک مهر ایران

قابل‌توجه کلیه همکاران محترم، رؤسا و معاونین محترم دانشکد گان، دانشکده‌ها، مراکز، مؤسسات و واحدهای ستادی دانشگاه تهران

ً‌ احتراماً به پیوست تصویر شماره کارت حساب سپرده جدید صندوق قرض الحسنه رفاه نزد بانک مهر ایران شعبه انقلاب کد ۳۰۲۲ جهت اطلاع همکاران محترم دانشگاه ارسال می‌گردد. خواهشمند است اقدام لازم جهت اطلاع رسانی و واریز وجه بابت افزایش سرمایه توسط اعضا به شماره کارت یادشده (۷۹۳۴-۰۵۰۹-۷۳۷۰-۶۰۶۳) به عمل آورند.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران کارکنان دانشگاه وام و تسهیلات مالی