تقدیم هدایا به کارکنان ارجمند دانشگاه تهران

به مناسبت سنت و آئین دیرینه شب یلدا ، کمک هزینه رفاهی در قالب کارت خرید از فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه تقدیم می گردد.
تقدیم هدایا به کارکنان ارجمند دانشگاه تهران

احتراماً، به استحضار می‌رساند به مناسبت سنت و آئین دیرینه شب یلدا به کلیه کارکنان دانشگاه (رسمی، پیمانی و قراردادی) و همچنین کارکنان شرکتی طرف قرارداد با شرکت چندمنظوره، کمک هزینه رفاهی در قالب کارت خرید از فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه تقدیم می‌گردد.

نمایندگان محترم واحدها می‌توانند از ساعت: ۱۰:۳۰ صبح، مورخ: ۲۲/‏۰۹/‏۱۴۰۱‬ تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه: ۲۳/‏۹/‏۱۴۰۱‬ جهت تحویل کارت‌ها به اداره خدمات رفاهی اداره کل رفاه و سلامت کارکنان مراجعه و نسبت به دریافت و توزیع هدیه به همکاران ارجمند واحد محل خدمت اقدام فرمایند. ضمناً کارت‌ها پس از پایان توزیع و از ساعت ۱۷ روز چهارشنبه مورخ ۲۳/‏۰۹/‏۱۴۰۱‬ فعال خواهد شد. لذا قبل از زمان مذکور امکان خرید میسر نمی‌باشد.

جهت مشاهده لیست فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه (استان تهران) اینجا را کلیک نمائید.

کلید واژه ها: دانشگاه تهران اداره کل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع